Στον όμιλο της BBDO Athens η Μασούτης

Στον όμιλο της BBDO Athens η Μασούτης

Στροφή στην επικοινωνιακή πολιτική του Ομίλου.

Συνεργασία με τον όμιλο της BBDO ξεκίνησε η αλυσίδα super market Μασούτης. Η συνεργασία είναι σε πλήρη εξέλιξη, με αιχμή σειρά τηλεοπτικών spots και κεντρικό μήνυμα «Μασούτης. Οικονομικά και ελληνικά».

Τα τηλεοπτικά spots που είναι «στον αέρα» διακρίνονται από μια διαφορετική αισθητική, όπου οι προσφορές συνδυάζονται αρμονικά με την στρατηγική της αλυσίδας, αλλά και του brand value, με την έμφαση να δίνεται στην ελληνικότητα και στην οικονομία.

Η επικοινωνιακή πλατφόρμα που δημιούργησε η BBDO Athens έχει δύο σκέλη: Το πρώτο αφορά στην corporate επικοινωνία, η οποία παρουσιάζει τη νέα φιλοσοφία της αλυσίδας Μασούτης και περικλείεται στο μήνυμα «Με απλές ιδέες φτιάχνουμε τη μέρα μας».

Ο στόχος είναι μέσα από μικρές καθημερινές ιδέες που δίνει η αλυσίδα ως tips, να κάνει καλύτερη την καθημερινότητα των καταναλωτών. Το δεύτερο σκέλος αφορά στην προϊοντική επικοινωνία και στις προσφορές, η οποία αποτυπώνεται στο μήνυμα «Φτιάχνουμε την μέρα μας οικονομικά». Η συνεργασία των δύο πλευρών περιλαμβάνει και digital επικοινωνία.