Τα νέα χαρακτηριστικά του Skype διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τους χρήστες του

Τα νέα χαρακτηριστικά του Skype διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τους χρήστες του

Το Skype for Web τώρα μπορεί να κάνει περισσότερα.

Το πρόγραμμα κλήσεων και μηνυμάτων του Skype, προχωρά σε νέες αναβαθμίσεις. Αναλυτικότερα, η online υπηρεσία κλήσεων και μηνυμάτων της Microsoft δήλωσε τη Δευτέρα ότι το Skype for Web, η εφαρμογή χωρίς εγκατάσταση στο Web, πλέον διαθέτει νέες λειτουργίες προς το κοινό, τις οποίες και θα πρέπει να «κατεβάσουν».

Τα νέα χαρακτηριστικά απευθύνονται κυρίως σε όσους χρησιμοποιούν έναν κοινόχρηστο υπολογιστή, ο οποίος δεν διαθέτει την εφαρμογή του Skype, καθώς έπειτα από έρευνα της τεχνολογικής εταιρείας διαπιστώθηκε ότι το κοινό προτιμά να χρησιμοποιεί την υπηρεσία σε ένα web browser.

Οι χρήστες τώρα θα μπορούν να καλούν σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα απευθείας από το Skype for Web, με τον ίδιο τρόπο που θα χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή.

Επιπλέον, εάν κάποιος στείλει από την εφαρμογή του Skype ένα σύνδεσμο (link) του YouTube σε ένα χρήστη του Skype for Web, τότε ο χρήστης του Skype for Web θα μπορεί να «ανοίξει το παράθυρο» κανονικά.

Η τεχνολογική εταιρεία ακόμη προσέθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο θα επιτρέπει σε ένα χρήστη να συνομιλεί με τους μη χρήστες του Skype μέσω μιας μοναδικής διεύθυνσης URL, η οποία θα εμφανίζεται όταν κάποιος πατήσει στο νέο εικονίδιο «Share conversation».

Τέλος, το Skype προσέθεσε το χαρακτηριστικό ειδοποίησης στο Skype for Web, προκειμένου να λαμβάνουν οι χρήστες ειδοποιήσεις, ακόμη κι αν είναι και σε άλλη καρτέλα προγράμματος περιήγησης (web browser) ή σε άλλη εφαρμογή.