Την παραίτηση Σταυρίδη ζήτησε ο Στουρνάρας

Την παραίτηση Σταυρίδη ζήτησε ο Στουρνάρας

Το ταξίδι με ιδιωτικό αεροπλάνο επιχειρηματία ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι.

Την παραίτηση του προέδρου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Στέλιου Σταυρίδη, ζήτησε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών δεν διευκρινίζεται ο λόγος για τον οποίο ζητείται η παραίτηση προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, ο κ. Σταυρίδης, μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ, επέστρεψε στις διακοπές του με το ιδιωτικό αεροσκάφος επιχειρηματία που συμμετέχει στο σχήμα της αγοράστριας κοινοπραξίας, πράξη που όπως δείχνουν τα πράγματα εξόργισε τον υπουργό Οικονομικών.

Παραιτήθηκε ο Σταυρίδης
Αμέσως μετά την ανακοίνωση του υπουργείο, ο πρώην, πλέον, πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ παραιτήθηκε και έκανε την εξής δήλωση: «Ευχαριστώ θερμότατα την υπέροχη ομάδα του ΤΑΙΠΕΔ για την εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε και εύχομαι από καρδιάς η κυβέρνηση, με την οποία επίσης συνεργάστηκα άψογα, να προχωρήσει δυναμικά και με επιτυχία το πάρα πολύ δύσκολο, αλλά εθνικά αναγκαίο έργο των αποκρατικοποιήσεων».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Φωτογραφία: Αλέξανδρος Βλάχος

Διαβάστε ακόμη: Στέλιος Σταυρίδης: «Οι καθαρές αμοιβές μου είναι 2.940 ευρώ»

Τελευταία ανανέωση: 19.50