Το γερμανικό Delivery Hero επενδύει στο e-FOOD.gr

Το γερμανικό Delivery Hero επενδύει στο e-FOOD.gr

Η ελληνική startup που ξεκίνησε στις αρχές του 2012 πλέον εντάσσεται μέσω εξαγοράς από το Delivery Hero στο δυναμικό της Rocket Internet. 

Στο δυναμικό της γερμανικής πολυεθνικής Delivery Hero εντάσσεται το e-Food.gr.

Το e-FOOD.gr στα τρεισίμισι χρόνια λειτουργίας του, έχει εξυπηρετήσει περισσότερες από 2.500.000 παραγγελίες ενώ συνεργάζεται με πάνω από 3.000 καταστήματα σε 42 πόλεις. Σήμερα απασχολεί 67 άτομα προσωπικό με μέση ηλικία 27 ετών και αποτελεί μια από τις πιο ανερχόμενες ελληνικές επιχειρήσεις.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το Delivery Hero και τη Rocket Internet, καθώς αποδυκνύεται ότι η καινοτομία και η συστηματική δουλειά ανταμείβονται κάτι που αποτελεί ένα πολύ θετικό μήνυμα για την ελληνική επιχειρηματικότητα!” δήλωσε ο Παμίνος Κυρκίνης, CEO του e-FOOD.gr

Το Delivery Hero δραστηριοποιείται στο χώρο του online delivery φαγητού σε 34 χώρες με περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους στο δυναμικό του. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 2011 και σήμερα εξυπηρετεί 10.000.000 παραγγελίες σε μηνιαία βάση ενώ συνεργάζεται με 100.000 εστιατόρια.