Βίντεο: Δαχτυλίδι – μαγικό ραβδί!

Βίντεο: Δαχτυλίδι – μαγικό ραβδί!

Ένα δαχτυλίδι bluetooth που αλλάζει κανάλια, γράφει μηνύματα και ελέγχει drones.

Ο κόσμος γοητεύεται από οτιδήποτε θυμίζει μαγεία και απόδειξη είναι πως το δαχτυλίδι που ελέγχει ψηφιακές συσκευές με κίνηση που θυμίζει ταχυδακτυλουργό, κάνει θραύση και μαζεύει χρήματα από επενδυτές με πρωτοφανή ρυθμό.

Το Ring είναι το δαχτυλίδι της Logbar που περιέχει ηλεκτρονικούς αισθητήρες και σύνδεση bluetooth, έτσι ώστε ο κάτοχός του να μπορεί να εκτελεί μια σειρά από πράξεις: να γράφει μηνύματα στο κινητό, απλώς σχηματίζοντας τα γράμματα στον αέρα ή να ανοίγει εφαρμογές σχεδιάζοντας ένα σχήμα. Για παράδειγμα, σχεδιάζοντας μια νότα ανοίγει το πρόγραμμα μουσικής, σχεδιάζοντας έναν φάκελο ανοίγει το e-mail κ.ο.κ.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν ηλεκτρονικές πληρωμές, αλλαγή καναλιών τηλεόρασης, και έλεγχο του φωτισμού σε «έξυπνα» σπίτια. Η εταιρεία το δοκιμάζει και σύντομα θα το πιστοποιήσει για να συνεργάζεται με το Google Glass, το Pebble Watch, ακόμα και με ιπτάμενα drones!

Διαβάστε ακόμη: Το Facebook θέλει να φέρει ίντερνετ σε όλους μέσω drones

Ιδιαίτερη είναι η βοήθεια που το Ring μπορεί να προσφέρει σε άτομα περιορισμένης κινητικότητας ή με προβλήματα όρασης, αφού θα μπορεί να προγραμματιστεί να εκτελεί εργασίες με βάση τις ιδιαιτερότητες της κατάστασής τους.

Η καμπάνια του Ring στο Kickstarter εξελίσσεται σε απόλυτη επιτυχία καθώς ξεπέρασε τον στόχο των 250.000 δολαρίων μέσα σε πέντε ημέρες και ως την ώρα που γραφόταν αυτό το άρθρο είχε σχεδόν φτάσει τις $670.000.

Δείτε το απίστευτο βίντεο