Βίντεο: H πτήση της Ryanair που εξόργισε τους επιβάτες της

Βίντεο: H πτήση της Ryanair που εξόργισε τους επιβάτες της

Συνολικά δέκα ώρες έμειναν εγκλωβισμένοι οι επιβάτες - Έξαλλοι έκαναν πάνω από 50 κλήσεις στην αστυνομία. 

Ένα ατυχές περιστατικό για την εταιρεία Ryanair και περισσότερο για τους επιβάτες της δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail. Περισσότεροι από 100 επιβάτες στη πτήση από το Stansted στο Porto αντιμετώπισαν πάνω από 10 ώρες καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν στους αεροσυνοδούς.

Οι επιβάτες, μετά από τέσσερις ώρες καθυστέρηση στο έδαφος , επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο όπου έμειναν «εγκλωβισμένοι» για έξι ακόμη ώρες χωρίς νερό και φαγητό, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν. Συγκεκριμένα η πτήση με κωδικό FR8347 ήταν προγραμματισμένο να απογειωθεί στις 20:25 την περασμένη Παρασκευή, αλλά κατά το check in τους οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στη διάρκειας 2 ωρών και 20 λεπτών πτήσης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει ένας επιβάτης , έγιναν πάνω από 50 κλήσεις στην αστυνομία, ενώ το αεροπλάνο απογειώθηκε μετά από 11 ώρες καθυστέρηση.

Ryanair: «Οι προσλήψεις δεν σχετίζονται με εμάς»

Το αφεντικό της Ryanair, Μάικλ Ο’Λίρι, είχε δεσμευτεί ότι η εταιρεία θα έχει πολύ πιο σωστή αντιμετώπιση στο επιβατικό κοινό και θα «σταματήσει να σπάει τα νεύρα τους χωρίς λόγο».

Ένας εκ των επιβατών, ονόματι João Pinheiro, ανάρτησε στο You Tube ένα βίντεο από όσα εξελίχθηκαν μέσα στο αεροπλάνο, βίντεο που μέχρι στιγμής έχει πάνω από 500.000 προβολές.

Δείτε το βίντεο:

Μετά τη δημοσίευση του εν λόγω βίντεο, η Ryanair εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη, αλλά ισχυρίστηκε ότι στους επιβάτες δόθηκε νερό και ότι και ο ίδιος ο πιλότος είχε ζητήσει την επέμβαση της αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμη: Η επιχειρηματική… «απογείωση» του Mr. Ryanair