Αναβλήθηκε ο πλειστηριασμός του Athens Ledra – Ένταση στο Ειρηνοδικείο
- 13/07/2016, 21:01
- SHARE

Μέλη του ΕΠΑΜ εισέβαλαν στο ειρηνοδικείο στο οποίο θα διεξάγονταν ο πλειστηριασμός και δεν επέτρεψαν να συνεχιστεί η διαδικασία.
Μέλη του ΕΠΑΜ εισέβαλαν στο ειρηνοδικείο στο οποίο θα διεξάγονταν ο πλειστηριασμός του Athens Ledra με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.
Μέλη του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου πιάστηκαν στα χέρια με εργαζόμενους του ξενοδοχείου, οι οποίοι ήθελαν να γίνει ο πλειστηριασμός, καθώς μέσω αυτού διατηρούν τις ελπίδες τους να πάρουν μέρος των δεδουλευμένων που τους οφείλονται ή και να επαναπροσληφθούν αν λειτουργήσει και πάλι το ξενοδοχείο.
Η ένταση και οι προπηλακισμοί συνεχίστηκαν και εκτός της αίθουσας του Ειρηνοδικείου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από τα Μέσα, ο πλειστηριασμός αναμένεται να προγραμματιστεί εκ νέου τον Σεπτέμβριο, με σχεδόν τη μισή τιμή εκκίνησης, από τα 48 εκατ. ευρώ στα 25 εκατομμύρια.