Ένα μήνυμα ελπίδας δίνει για την επόμενη μέρα του τουρισμού η Airstay μέσα από τη νέα της καμπάνια #ΕΣΥΓΙΑΤΟΝΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ένα μήνυμα ελπίδας δίνει για την επόμενη μέρα του τουρισμού η Airstay μέσα από τη νέα της καμπάνια #ΕΣΥΓΙΑΤΟΝΤΟΥΡΙΣΜΟ
Στόχος της κίνησης αυτής είναι κάθε εμπλεκόμενος στον κλάδο του τουρισμού και όχι μόνο, να συνειδητοποιήσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που δημιουργήθηκε για τη χώρα μας λόγω της σωστής διαχείρισης της κρίσης του κορωνοϊού.

Μέσα στο κλίμα «παράλυσης» των επιχειρήσεων, η εταιρεία Airstay δημιούργησε το παρακάτω βίντεο σε μια προσπάθεια να εκφράσει τις σκέψεις της και να τις επικοινωνήσει με όσους ασχολούνται με τον τομέα του τουρισμού και όχι μόνο.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι κάθε εμπλεκόμενος στον κλάδο να συνειδητοποιήσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, που δημιουργήθηκε για τη χώρα μας λόγω της σωστής διαχείρισης της κρίσης αυτής. Τώρα είναι η ευκαιρία μας να κατατάξουμε την Ελλάδα στην πρώτη θέση του τουρισμού παγκοσμίως. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας: «Η ιδέα της ομάδας πίσω από το video είναι: Μπλοκάραμε | Μείναμε μέρες άπραγοι | Αναζητήσαμε λύσεις μάταια | Απελπιστήκαμε. Το ζεις καθημερινά, σωστά; Το βίντεο που παρακολουθείς δεν είναι σχέδιο δράσης ούτε άμεσες λύσεις για την επιχείρησή σου. Είναι η εξωτερίκευση των συναισθημάτων και των σκεψεών μας. Είναι η προσπάθεια της ομάδας μας να  επαναφέρει την ενέργεια και τη δημιουργικότητά της. Είναι ο τρόπος που επιλέξαμε να επικοινωνήσουμε με ΕΣΕΝΑ. #ΕΣΥΓΙΑΤΟΝΤΟΥΡΙΣΜΟ».

Η start up εταιρεία Airstay δραστηριοποιείται στον τομέα των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων, διαθέτωντας καταλύματα στην ευρύτερη περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών- Ελευθέριος Βενιζέλος.