Υπό αυστηρά μέτρα θα γίνει η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Υπό αυστηρά μέτρα θα γίνει η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης
epa08213612 A model presents a creation by Michael Kors during New York Fashion Week, in New York, New York, USA, 12 February 2020. New York Fashion Week for Fall and Winter lines are being held from 06 to 12 February 2020. EPA/Peter Foley Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης τόνισε ότι η υγεία όλων είναι η μέγιστη προτεραιότητα.

H Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης θα πραγματοποιηθεί φέτος, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της αμερικανικής πολιτείας, Άντριου Κουόμο, όμως λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τηρούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε όλες τις εκδηλώσεις.

«Η Νέα Υόρκη είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας και η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης (NYFW) γιορτάζει την εφευρετικότητα αυτής της πόλης και το απαράμιλλο δημιουργικό ταλέντο μας» αναφέρει ο Άντριου Κουόμο σε δελτίο Τύπου. «Όταν η COVID-19 έπληξε τη Νέα Υόρκη, τόσα πολλά από τα αγαπημένα μας γεγονότα ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν. Η πανδημία δεν έχει τερματιστεί, αλλά είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε την οργανώτρια IMG να προχωρήσει με τη NYFW, με πλήρη συμμόρφωση στις αυστηρές συστάσεις των αρχών για τη δημόσια υγεία.».

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης τόνισε ακόμη τη σημασία της υγείας όλων: «Η ασφάλεια, όπως πάντα, είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και συγχαίρουμε τους οικοδεσπότες και όλους τους συμμετέχοντες σχεδιαστές, για τις καινοτόμες, έξυπνες, λύσεις τους, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το γεγονός».