CEO INITIATIVE 2020: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το εταιρικό event της χρονιάς

CEO INITIATIVE 2020: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το εταιρικό event της χρονιάς
Το CEO INITIATIVE 2020 επέστρεψε full online 11.00 με 19.00 με περισσότερους από 40 ομιλητές.

To CEO INITIATIVE Forum επέστρεψε σήμερα 26 Νοεμβρίου, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή. Στην σκιά της πανδημίας, η προστασία της δημόσιας υγείας, ο σεβασμός στο περιβάλλον, η βιώσιμη ανάπτυξη, η αλληλεγγύη, η ισότητα, η δημοκρατία, αναδεικνύονται στα πιο καυτά θέματα παγκοσμίως και η ενσωμάτωση ενός σκοπού στην εταιρική στρατηγική των επιχειρήσεων αποτελεί προϋπόθεση για την βελτίωση της κοινωνίας, αλλά και της οικονομικής τους αξίας.

Περισσότεροι από 40 ομιλητές από εταιρείες, θεσμικούς φορείς, οργανισμούς και πολιτεία αποκάλυψαν τις πρωτοβουλίες και τις δεσμεύσεις τους για ένα βιώσιμο και πιο δίκαιο κόσμο.

Ανάμεσα σε άλλους έδωσαν το «παρών» ομιλητές όπως ο Αlan Murray, CEO Fortune USA, ο Αndrew LiverisFormer Chairman and CEO Dow Chemical Company, o Μichael Vounatsos, CEO BIOGEN, η Μαρία Δ. Ευθυμίου, Ιστορικός, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΒ, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, CEO Chipita, o Oδυσσέας Αθανασίου, CEO της Lamda Development, η Κλιματική Δημοσιογράφος, Εξερευνήτρια, Σκηνοθέτης Bernice Notenboom, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης κ.α.

Δείτε το CEO Initiative Forum 2020 εδώ: