Ποιοι δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ; – Τα νέα στοιχεία

Ποιοι δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ; – Τα νέα στοιχεία
Ασθενοφόρο βρίσκεται έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο, μετά την δολοφονία του, Παρασκευή 09 Απριλίου 2021. Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε πριν από λίγο ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, συντάκτης του αστυνομικού ρεπορτάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Στο σημείο έχουν μεταβεί αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία μέρα μεσημέρι του γνωστού αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ήταν λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής που ο Γιώργος Καραϊβάζ αποχαιρέτισε συνεργάτες και τηλεοπτικό κοινό στο Star, και λίγα λεπτά μετά έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Άλιμο από τις σφαίρες των αδίστακτων δραστών.

Την Παρασκευλή το βράδυ, η εκπομπή “Φως στο Τουνελ” με ζωντανές συνδέσεις στον τόπο της εκτέλεσης στον Άλιμο, αλλά και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι δράστες φαίνεται πως είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το καρτέρι θανάτου, παρακολουθώντας το καθημερινό του πρόγραμμα. Από μία μηχανή μικρού κυβισμού ο συνεπιβάτης πυροβόλησε τον άτυχο σύζυγο και πατέρα ενός αγοριού.

Από το σημείο του φονικού οι αστυνομικοί συνέλλεξαν δεκατρείς κάλυκες, με αρκετές από τις βολίδες να έχουν σφηνωθεί στο σώμα του.

Όπως ισχυρίζονται αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης έδωσε και τη χαριστική βολή στο κεφάλι του θύματος. Η εκτέλεση έγινε με ένα πιστόλι εννέα χιλιοστών.

Οι δράστες είχαν πιθανότατα καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Ο οδηγός φορούσε σκούρα ρούχα και ο συνεπιβάτης και εκτελεστής ένα χακί μπουφάν.

Αναλυτικότερα, ως προς την περιγραφή που έδωσαν οι μάρτυρες αν και υπάρχει μία σύγχυση μεταξύ τους στον αν ο πρώτος φορούσε κράνος και ο συνοδηγός κουκούλα ή και οι δύο κράνη και μάσκες, οι αστυνομικοί καταλήγουν πως είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ο οδηγός φορούσε σκούρα ρούχα και ο συνεπιβάτης και εκτελεστής ένα χακί μπουφάν.

Η εκπομπή παρουσίασε και ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr