Kevin+Marshall: Κάθε λέξη είναι για τα παιδιά σαν τον σπόρο που φυτεύουμε στη γη, ανθίζει

Kevin+Marshall: Κάθε λέξη είναι για τα παιδιά σαν τον σπόρο που φυτεύουμε στη γη, ανθίζει
Η Kevin+Marshall, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού, σχεδίασε και υλοποίησε μια καμπάνια για την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Η Kevin+Marshall, ως σύγχρονη εταιρεία επικοινωνίας, πιστεύει στην κοινωνική συμβολή των επιχειρήσεων και συμμετέχει ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση. Σκοπός της είναι με την ενέργεια αυτή να παρακινήσει και άλλες εταιρείες να ενεργοποιηθούν μιλώντας στην ψυχή του κόσμου και βελτιώνοντας την ατομική τους ενσυναίσθηση.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού, σχεδίασε και υλοποίησε μια καμπάνια που έχει σαν στόχο το awareness και την ευαισθητοποίηση του κοινού για ένα ζήτημα που μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ. Δίνοντας έμφαση στο θέμα της οικογένειας, της ενδοοικογενειακής βίας και της φτώχειας, σκοπός της είναι να αναδείξει αυτές τις τρεις θεματικές που η καθεμία τους παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Τα μικρά πράγματα για εμάς, τα δεδομένα, είναι πράγματα μεγάλης αξίας για τα παιδιά και αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να περάσει στον κόσμο. Να κοιτάξουμε όλοι μας μέσα από τα μάτια των παιδιών, να μπούμε στη θέση τους και να καταλάβουμε τη διαφορετική πραγματικότητα στην οποία ζουν.

Η κοινωνική λειτουργός κυρία Σοφία Κωνσταντέλια, συνεισφέρει στην καμπάνια της Kevin+Marshall με την πολύτιμη και πολυετή εμπειρία της ως πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής. «Είναι σημαντικό για ένα παιδί να νιώθει ασφάλεια και να λαμβάνει αγάπη στο σπίτι του, να μην στερείται των βασικών του αναγκών και να φροντίζουμε να αποκλείουμε κάθε μορφή βίας είτε προς αυτό είτε προς άτομα του περιβάλλοντος του», είναι τα βασικά σημεία της τοποθέτησής της.

Με καμπάνιες παρόμοιων θεματικών, η Kevin+Marshall φιλοδοξεί να βάλει το λιθαράκι της στο κομμάτι της κοινωνικής ευαισθησίας, προσφέροντας μια ουσιαστική παρέμβαση σε ζητήματα που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο.