«Weapons»: Έρχεται πρίκουελ της ταινίας μετά τη σαρωτική επιτυχία
- 24/09/2025, 21:31
- SHARE

Ο σκηνοθέτης Ζακ Κρέγκερ επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει ένα πρίκουελ που θα εξερευνά το παρελθόν της θείας Gladys, την οποία ενσάρκωσε με μαεστρία η Έιμι Μάντιγκαν.
Το «Weapons» του Ζακ Κρέγκερ, αναδείχθηκε η μεγάλη έκπληξη του καλοκαιριού, καθώς κατάφερε να γίνει ένα από τα θρίλερ που πραγματικά ενθουσίασαν το κοινό και τους κριτικούς.
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα στοιχεία της ταινίας είναι η ερμηνεία της Έιμι Μάντιγκαν στον ρόλο της θείας Gladys, μια ερμηνεία τόσο μαγευτική και αληθοφανής που ήδη γίνεται λόγος για πιθανή καμπάνια για Όσκαρ.
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του THR, η Warner Bros. παρότρυνε τον Κρέγκερ να δημιουργήσει ένα πρίκουελ που θα εξερευνά την ιστορία της Gladys. Ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε το σχέδιο στο Fangoria, δηλώνοντας ότι αποτελεί προτεραιότητα για εκείνον.
«Είναι αληθινό και συζητάω ήδη με την Warner Bros. γι’ αυτό. Υπάρχει ήδη μια ιστορία και είμαι πολύ ενθουσιασμένος μαζί της. Δεν είναι χαζομάρες», είπε.
Όπως αποκάλυψε είχε γράψει υλικό που επικεντρωνόταν αποκλειστικά στην Gladys, αλλά το έκοψε από το «Weapons» λόγω διάρκειας. Αυτή η ιστορία αποτελεί τώρα, τη βασική ιδέα του πρίκουελ, σύμφωνα με το World of Reel.
Προς το παρόν, το πρόγραμμα του Κρέγκερ είναι ήδη γεμάτο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Πράγα, στα γυρίσματα του reboot του «Resident Evil» για τη Sony ενώ στα επόμενα σχέδιά του είναι το «Henchman», μια ταινία του DCU, καθώς και το sci-fi πρότζεκτ «Flood».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:
- Ο Τζίμι Κίμελ επέστρεψε στο ABC: Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου να αστειευτώ με τον φόνο ενός ανθρώπου
- Κλαούντια Καρντινάλε: Έφυγε από τη ζωή στα 87 της η «μούσα» του ιταλικού σινεμά
- Απάτη εκατομμυρίων στο Χόλιγουντ: Ο Κάλβιν Χάρις κατηγορεί πρώην σύμβουλό του για υπεξαίρεση 22,5 εκατ. δολαρίων
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ