Active Media Group και ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ δίνουν τα χέρια

Active Media Group και ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ δίνουν τα χέρια

Στόχο έχουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τον διεθνή αθλητικό τουρισμό.

Η χρονιά ξεκινάει δυναμικά για τον χώρο του αθλητικού τουρισμού σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο βραβευμένος όμιλος της Active Media, που διοργανώνει τα events αθλητικού τουρισμού «Navarino Challenge» (σε συνεργασία με την Costa Navarino) και «Santorini Experience» (σε συνεργασία με το Δήμο Σαντορίνης και το ΔΑΠΠΟΣ), ενώνει τις δυνάμεις του με τον θεσμοθετημένο και επιτυχημένο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ!

Οι δύο συνεργαζόμενοι φορείς μέσω της στρατηγικής αυτής συνεργασίας στον χώρο του αθλητικού τουρισμού, έχουν ως στόχο να ενισχύσουν το διεθνές προφίλ των συγκεκριμένων εκδηλώσεων, να ανταλλάξουν εμπειρίες και τεχνογνωσία με απώτερο σκοπό να αναβαθμίσουν ποιοτικά τα προϊόντα τους.  

Οι αθλητικές διοργανώσεις δίνουν πλέον ζωτικής σημασίας διάσταση στην οικονομική ενίσχυση του τουρισμού και η επίδραση τους μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο. Το 2016, οι τοπικές διοργανώσεις αθλητικού τουρισμού ήταν το 62% σχεδόν της παγκόσμιας αγοράς sports tourism ενώ η ανάπτυξη της αγοράς αναμένεται στην τετραετία 2017-2021 να έχει αύξηση 41%!

Η αύξηση οφείλεται στην μοναδική εμπειρία που περιέχει αυτή η εναλλακτική μορφή τουρισμού.  Εμπεριέχει υψηλό ενθουσιασμό και πάθος για εξερεύνηση (περιπέτεια), αγάπη για τα σπορ και αυθεντικές μοναδικές εμπειρίες ενώ αν συνοδεύονται με διασκέδαση για όλη την οικογένεια το ποσοστό συμμετοχής είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Ο πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενος Μαραθώνιος, αυτός της Λεμεσού και τα βραβευμένα γεγονότα αθλητικού τουρισμού που διοργανώνει ο όμιλος της Active Media από το 2013, αλλά και πιο πριν τα στελέχη της από το 2000 σε Ελλάδα και Κύπρο, έρχονται πιο κοντά. Συνεργάζονται για να παρέχουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους συμμετέχοντες, αλλά και να βελτιωθούν και οι ίδιες με την ανταλλαγή τεχνογνωσίας με σκοπό τις ακόμα πιο βελτιωμένες διοργανώσεις βάζοντας πλέον τον πήχη ψηλότερα.

Οι συνεργαζόμενες διοργανώσεις θα προωθούν εκατέρωθεν τις εγγραφές και τα πακέτα διαμονής τους στις νέες αγορές-στόχους της Ελλάδας και της Κύπρου, με τους συμμετέχοντες των τριών διοργανώσεων να λαμβάνουν ειδικά προνόμια και προσφορές.

Η αθλητική χρονιά ανοίγει με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ που διεξάγεται στις 17-18 Μαρτίου 2018 στην Λεμεσό της Κύπρου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: http://www.limassolmarathon.com/ 

Ο Οκτώβριος αναμένεται να είναι ακόμα πιο «δυνατός» αθλητικά, καθώς στις 5-7 Οκτωβρίου 2018 θα διεξαχθεί για 4η συνεχή χρονιά η διοργάνωση «Santorini Experience» στη Σαντορίνη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: www.santorini-experience.com

Αντίστοιχα, στις 12-14 Οκτωβρίου 2018, διεξάγεται για 6η συνεχή χρονιά η διοργάνωση «Navarino Challenge» στη Μεσσηνία και την Costa Navarino. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: www.navarinochallenge.com

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην εν λόγω συνεργασία θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.