Aegean και OgilvyOne σε «ταξιδιωτικές μάχες»

Aegean και OgilvyOne σε «ταξιδιωτικές μάχες»

Κάθε μήνα αναδεικνύονται δύο διαφορετικοί Travellers, οι οποίοι ταξιδεύουν σε δύο προορισμούς και ανταγωνίζονται στην ανάδειξή τους.

Μετά την ενέργεια του iTraveller, η OgilvyOne δημιούργησε τη νέα καμπάνια της Αegean, η οποία καλεί ταξιδιώτες να πάρουν τη θέση του Aegean Traveller και να γίνουν οι ξεναγοί σε νέους προορισμούς του δικτύου της.

Μέσα από τη διαδικασία των Αegean Traveller Auditions, κάθε μήνα αναδεικνύονται από το κοινό δύο διαφορετικοί Travellers, οι οποίοι ταξιδεύουν σε δύο προορισμούς και ανταγωνίζονται στην ανάδειξή τους.

Στο πρώτο Aegean Battle, ο Κίμωνας ταξίδεψε στη Βιέννη και αναμετρήθηκε με την Μαριλύβια που βρέθηκε στη Βουδαπέστη, με τη Βιέννη να ανακηρύσσεται νικήτρια της αναμέτρησης.

Σειρά έχουν η Μαργαρίτα στη Βαρσοβία και ο Τάσος στο Βελιγράδι, τις περιπέτειες των οποίων μπορεί να δει κανείς στη σελίδα της Aegean στο Facebook και στο www.aegean-traveller.com. Το κοινό καλείται να ψηφίσει την αγαπημένη του πόλη και να διεκδικήσει ένα ταξίδι για εκεί. Όσοι επιθυμούν να κερδίσουν τη θέση του Aegean Traveller, μπορούν να ανεβάσουν το video τους στο www.aegean-traveller.com.