ΑEGEAN: Tο «Ευχαριστώ» της εταιρείας προς το προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας (βίντεο)

ΑEGEAN: Tο «Ευχαριστώ» της εταιρείας προς το προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας (βίντεο)
Αεροσκάφος της Aegean Airlines, που ανήκει στον στόλο των νέων αεροσκαφών που παρέλαβε η εταιρεία, πετάει πάνω από την πόλη της Θεσσαλονίκης, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Εσείς δωρίζετε μίλια. Εμείς τα τριπλασιάζουμε» - Το πρόγραμμα της AEGEAN για 2 εισιτήρια εσωτερικού μετ’ επιστροφής στο προσωπικό των 17 νοσοκομείων αναφοράς της χώρας.

Με στόχο να ενισχύσει το «κύμα» αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19, η Aegean Airlines καλεί τα μέλη του προγράμματος «Miles + Bonus» να δωρίσουν στο προσωπικό των 17 νοσοκομείων αναφοράς της χώρας. Η εταιρεία στη συνέχεια θα τα τριπλασιάσει.

«Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πούμε μαζί ένα ελάχιστο ευχαριστώ σε εκείνους που αυτή τη στιγμή κάνουν τα πάντα για εμάς, στο προσωπικό των 17 νοσοκομείων αναφοράς της χώρας.

Εσείς μπορείτε να δωρίσετε όσα μίλια επιθυμείτε, και εμείς θα τα τριπλασιάσουμε με στόχο να προσφέρουμε μαζί, στο προσωπικό των νοσοκομείων από 2 εισιτήρια εσωτερικού μετ’ επιστροφής. Έτσι, θα μπορέσουν να γιορτάσουν την επιστροφή στην κανονικότητα, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι σε όποιον ελληνικό προορισμό ονειρεύονται μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα» αναφέρει η εταιρεία.

Η εταιρεία δημοσίευσε και σε βίντεο το δικό της «Ευχαριστώ» σε εκείνους που κάνουν τα πάντα για εμάς.

Τι απαντά η Aegean στον Συνήγορο του Καταναλωτή για τις ακυρώσεις πτήσεων

Σε συνέχεια του, από 20 Μαρτίου 2020, εγγράφου της Ανεξάρτητης Αρχής “Συνήγορος του Καταναλωτή”, σε σχέση με οφειλές σε καταναλωτές από ακυρώσεις πτήσεων, η εταιρεία AEGEAN απάντησε σχετικά δίνοντας διευκρινίσεις.

Συγκεκριμένα με επιστολή της διευκρινίζει πως οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν εκτός από την αλλαγή της κράτησής τους σε άλλη ημερομηνία και την έκδοση ειδικού ταξιδιωτικού πιστωτικού κουπονιού, ισης αξίας με αυτήν του εισιτηρίου τους που ακυρώθηκε.

Το κουπόνι αυτό μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για οποιαδήποτε πτήση της Aegean και της Olympic Air, σε οποιαδήποτε ημερομηνία μέσα σε διάστημα 18 μηνών από την ημερομηνία έκδοσης του κουπονιού. Αν παρέλθουν οι 18 μήνες και το ειδικό ταξιδιωτικό κουπόνι δεν χρησιμοποιηθεί, τότε θα είναι δυνατή η επιστορή του πλήρους αντιτίμου του εισιτηρίου προς τον πελάτη.

Δείτε ολόκληρη την επιστολή της Aegean:

2020-04-14_Response-Aegean