Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να ανθίσει με ένα μπουκέτο από πολύχρωμα LEGO

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για εκείνους που αν και αγαπούν τα φυτά και τα λουλούδια, ωστόσο δεν τα πάνε και τόσο καλά με η φροντίδα και τη συντήρηση τους,  η γνωστή δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών LEGO, προσφέρει μια έξυπνη εναλλακτική λύση.

Για εκείνους που αν και αγαπούν τα φυτά και τα λουλούδια, ωστόσο δεν τα πάνε και τόσο καλά με η φροντίδα και τη συντήρηση τους,  η γνωστή δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών LEGO, προσφέρει μια έξυπνη εναλλακτική λύση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ένα μπουκέτο λουλουδιών και ένα μπονσάι, τα οποία συναρμολογούνται με στοιχεία από πλαστικό με βάση τα φυτά (χρήση ζαχαροκάλαμου από βιώσιμες καλλιέργειες), συμπεριλαμβάνονται πλέον στην λίστα των ευφάνταστων κατασκευών που προτείνει η LEGO.

«Ενώ πολλοί αναζητούν χώρους πράσινου για να χαλαρώσουν και να απαλλαγούν από το στρες, τώρα οι ενήλικες μπορούν να φέρουν μια σταλιά φύσης μέσα στο σπίτι τους και να εκτονωθούν καθώς δημιουργούν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, αυτές τις φυτικές κατασκευές.

Και τα σπουδαία νέα είναι ότι σε αυτά τα φυτά δεν χρειάζεται ν’ αλλάζεις νερό για να διατηρούνται φρέσκα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το σετ για το Μπουκέτο Λουλουδιών αποτελείται σύμφωνα με το ΑΠΕ, από 756 στοιχεία τα οποία μπορεί κάποιος να τα συνθέσει σε ένα σύνολο εντυπωσιακών χρωμάτων.

Συνδυασμός από σκυλάκια, τριαντάφυλλα, παπαρούνες, άστερ, μαργαρίτες και διαφορετικές πρασινάδες συγκροτεί το μπουκέτο το οποίο μπορεί να συναρμολογείται ξανά και ξανά για να εκφράζει την εκάστοτε διάθεση του δημιουργού του ή να ταιριάζει με το διαφορετικό δωμάτιο το οποίο προορίζεται να στολίσει.

Το σετ για το μπονσάι από την άλλη, αποτελείται από 878 στοιχεία Στόχος του είναι να φέρει γαλήνη στους δημιουργούς του καθώς αυτοί δίνουν μορφή στο μπονσάι είτε με πράσινο φύλλωμα είτε με ροζ άνθη κερασιάς.

Συνοδεύεται από μια ορθογώνιου σχήματος γλάστρα και μια καφασωτή, σαν από ξύλο βάση.

«Καθώς οι ενήλικες ψάχνουν καινούργιους τρόπους να “κλείσουν τον διακόπτη” και να χαλαρώσουν, είμαστε ενθουσιασμένοι που τους βοηθούμε να αναζητήσουν παρηγοριά από την καθημερινότητά τους καθώς βυθίζονται στη δημιουργία αυτών των όμορφων φυτικών κατασκευών» σχολιάζει ο επικεφαλής σχεδιασμού στον όμιλο LEGO, Jamie Berard.