Αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο εν όψει της παρέλασης

Αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο εν όψει της παρέλασης

Ποιοι δρόμοι θα μείνουν κλειστοί στο κέντρο της Αθήνας.

Αυστηρά τα μέτρα της τροχαίας εν όψει της σημερινής παρέλασης στις 11. Από τις 07.00 το πρωί και μέχρι το τέλος της παρέλασης θα απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της λεωφόρου Αμαλίας, της Πανεπιστημίου και της Βασιλίσσης Σοφίας μεταξύ Πανεπιστημίου και Σέκερη.

Από τις 06.00 το πρωί μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη θα διακοπεί η κυκλοφορία σε όλο το μήκος της Σκουφά, της Λυκαβητου, στη Σόλωνος μεταξύ Κανάρη και Σίνα και στη Δημοκρίτου μεταξύ Σόλωνος και Σκουφά.

Τέλος, στον δήμο Πειραιά, από τις 07.00 έως τις 14.00 θα παραμείνουν κλειστές η 34ου Συντάγματος Πεζικού , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση & Ελ. Βενιζέλου, η Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου & 2ας Μεραρχίας, και η Βασιλέως Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως & Γρηγ. Λαμπράκη.

Οι οδηγοί των οχημάτων παρακαλούνται να αποφύγουν την κίνησή στους δρόμους που θα γίνουν οι παρελάσεις για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.