Αυτά είναι τα εργαλεία που θα εκτοξεύσουν την καριέρα σας

Αυτά είναι τα εργαλεία που θα εκτοξεύσουν την καριέρα σας

Μικρά μυστικά που πρέπει να ξέρετε.

Κάθε αρχή του χρόνου είναι στιγμή αλλαγών και των αποφάσεων. Είτε αυτό έχει να κάνει με το να ξεκινήσετε γυμναστήριο, είτε με το να τρώτε πιο υγιεινά, είτε να κόψετε το κάπνισμά, είτε να κάνετε οικονομία, είτε με το… να αλλάξετε δουλειά.

Για να πετύχετε οτιδήποτε από αυτά θα πρέπει να «σπάσετε» τη ρουτίνα σας και να αφήσετε για λίγο την σιγουριά που έχετε.

Αυτά τα καινοτόμα εργαλεία καριέρας που θα σας καταστήσουν «βασικό παίχτη» στο παιχνίδι της εργασίας.

Αν το προφίλ σας στο Linkedin δεν αποδίδει καρπούς, δημιουργήστε ένα στο Levo

Απογειώστε την online παρουσία σας με ένα προφίλ στο Levo, το οποίο σας βοηθάει να συνδέεστε με άλλους και να πείτε την ιστορία σας με τον τρόπο εσείς θέλετε. Το προφίλ ξεπερνάει την παραδοσιακή επαγγελματική εμπειρία και σας επιτρέπει να απαριθμήσετε τις φιλοδοξίες σας, να τονίσετε την εθελοντική σας εργασία ή ακόμα και να δείξετε τη δουλειά σας απ’ το online portfolio σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αστείες φωτογραφίες και βίντεο πέρα από την τυπική εταιρική φωτογραφία – ταυτότητας και να «ταγκάρετε» φίλους στο δίκτυό σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτό είναι το είδος του προφίλ που ένας διευθυντής προσλήψεων θα θυμάται!

Αν το Quora φαντάζει σαν να μην έχει τέλος, δοκιμάστε το Q&A στοWiselike

Η ιστοσελίδα που λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο, δημιουργήθηκε με το σκεπτικό πως ο καθένας είναι ειδικός σε κάποιον τομέας. Το Wiselike επιτρέπει στους χρήστες να ρωτήσουν ανθρώπους για την καριέρα τους και την προσωπική τους εμπειρία. Οι εταιρείες μπορούν εξίσου να δημιουργήσουν την δική τους σελίδα Wiselike και να απαντούν σε ερωτήματα σχετικά με τον οργανισμό.

Αν νιώθετε ότι έχετε διαβάσει σχεδόν κάθε αγγελία στο Indeed, εγγραφείτε στο Facticiti

Σκεφτείτε το Facticiti ως το Match.com της αναζήτησης εργασίας. Η online υπηρεσία, που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2015, βοηθά τους υποψήφιους να βρουν θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στην προσωπικότητα τους και στα ενδιαφέροντα τους μέσα από μια σειρά ερωτήσεων. Αφού οι ενδιαφερόμενοι ολοκληρώσουν τη αξιολόγηση, τους δίνεται μα λίστα με τους τίτλους εργασίας που θα τους ταίριαζε, μια λίστα με εργασίες όπου σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα τους, αλλά και ποιες θέσεις είναι διαθέσιμες. οι δραστηριότητες αυτές είναι κοινά , καθώς και κατάλογο των αγώνων εργασίας που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. Βρίσκοντας τα κοινά ενδιαφέροντα, μια κοινή κουλτούρα και τρόπο σκέψης, η ομάδα του Facticiti είναι σίγουροι πως οι χρήστες θα βρουν μια δουλειά που θα τους αρέσει πραγματικά.

Αν θέλετε να πάτε πέρα από το Freelancer.com, βρείτε νέους πελάτες μέσω του Aegora 

Το freelancing είναι σκληρή δουλειά, αλλά το Aegora μπορεί να κάνει τα πράγματα λίγο καλύτερα. Στην ιστοσελίδα οι εργοδότες μπορούν να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να βρουν από εκεί τους ιδανικούς ελεύθερους επαγγελματίες. Δοκιμάστε το.