Αυτή η εταιρεία πληρωμών είναι η νέα εξαγορά της Amazon

Αυτή η εταιρεία πληρωμών είναι η νέα εξαγορά της Amazon
US founder and CEO of Amazon.com Jeff Bezos poses on a lorry after handing over a two billion dollar cheque to Indian Vice President and Country Manager of Amazon.in, Amit Agarwal (unseen) in Bangalore on September 28, 2014. The investment will go towards raising the bar for online shopping in India. AFP PHOTO/Manjunath KIRAN (Photo credit should read Manjunath Kiran/AFP/Getty Images)

Η Amazon αγόρασε την Emvantage με στόχο να βοηθήσει στην ανάπτυξη ενός συστήματος πληρωμών στην Ινδία.

Δεν είναι μυστικό ότι το νέο μεγάλο στοίχημα της Amazon είναι η αγορά της Ινδίας. Πέραν της επένδυσης κεφαλαίων στην περιοχή στοχεύει και στην απόκτηση νέων εταιρειών προκειμένου να βοηθήσει στην επέκταση της παρουσίας της στη χώρα.

Έτσι, την Τρίτη ανακοίνωσε την εξαγορά της ινδικής εταιρείας πληρωμών Emvantage, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το ύψος της εξαγοράς.

Η Emvantage είναι μία εταιρεία παρομοια με την PayPal, η οποία επιτρέπει online να γίνονται δεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Σε ανακοίνωσή της, η Amazon δήλωσε ότι η εξαγορά θα την βοηθήσει να επιταχύνει την ανάπτυξη της υπηρεσίας πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ινδία.

«Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στους πελάτες μας», δήλωσε ο Srinivas Rao, διευθυντής πληρωμών της Amazon στην Ινδία.