Αυτή είναι η νέα κολεξιόν εσώρουχων της Ριάνα

Αυτή είναι η νέα κολεξιόν εσώρουχων της Ριάνα
Photo:

Η συλλογή ξεχώρισε για την ποικιλία της σε στυλ, χρώματα και μεγέθη.

Η τραγουδίστρια και σχεδιάστρια Ριάνα έκλεισε την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με την κολεξιόν της γυναικείων εσωρούχων, σε ένα ντεφιλέ που απέπνεε ελευθερία και αποδείκνυε ότι η γυναίκα μπορεί να είναι ταυτόχρονα γλυκιά και μοιραία, μητέρα και αισθησιακά ακαταμάχητη.

Το κλείσιμο της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη κάνουν κατά παράδοση πολυτελείς μάρκες. Η Ριάνα άδραξε αυτή την τιμή για να προσφέρει ένα θέαμα σχεδόν μισής ώρας-σπάνια μεγάλη διάρκεια- σε μια τεράστια αίθουσα των πρώην ναυπηγείων του Μπρούκλιν. Η διακόσμηση σε μεταμοντέρνο στιλ που υμνούσε τα πράσινα φυτά, από κάκτους έως σαλάτες υδροπονικής καλλιέργειας, μερικές φορές σε γλάστρες πάνω σε ράφια, μερικές φορές κάτω από τεράστιες γυάλινες φούσκες, όλα πάνω σε μια πασαρέλα από τεχνητό χλοοτάπητα που μόλις που φωτιζόταν. Τα μοντέλα που συμμετείχαν στην επίδειξη (ξεχώρισε μάλιστα η παρουσία μοντέλων σε προχωρημένη εγκυμοσύνη) αντιπροσώπευαν μια πληθώρα εθνικοτήτων και περπάτησαν στην πασαρέλα ακολουθώντας την αισθησιακή χορογραφία.

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Still SHOOK! ? | What was your fave look ?? #SavageXFW18 ✨cc: @gettyimages

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) στις

Όσο για τα εσώρουχα, υπήρχε ένα για κάθε γούστο, από το άκρως θηλυκό έως το πιο αρρενωπό, και σε όλα τα χρώματα, από τα κλασικά μέχρι τα πιο τολμηρά. «Όσον αφορά τα εσώρουχα, χρειάζεται μόνο να έχεις τη σωστή διάθεση, έτσι ώστε να αναδειχθούν», έλεγε η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος τον Μάιο, όπου είχε μόλις παρουσιάσει την πρώτη της συλλογή εσωρούχων Savage X Fenty. «Είναι υπέροχο να μπορείς να παίζεις λίγο. Να είσαι χαριτωμένη και παιχνιδιάρα μια μέρα, μοιραία την άλλη. Θέλω οι γυναίκες να οικειοποιούνται την ομορφιά τους», τόνισε η σχεδιάστρια της οποίας η συλλογή διαθέτει και μεγάλα μεγέθη, ενώ οι τιμές δεν είναι εξωφρενικές, με αρκετά είδη να προσφέρονται κάτω από τα 100 δολάρια. Η 30χρονη φορώντας ένα καφέ μίντι φόρεμα εμφανίστηκε για λίγο πάνω στην πασαρέλα χθες το βράδυ, για να ευχαριστήσει το κοινό, χαμογελαστή υπό τις επευφημίες των θεατών.

Φωτογραφία: Instagram

Δείτε ακόμη: Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τη Ριάνα θα κυκλοφορήσει το επόμενο δίμηνο