Αυτός ο CEO είναι πιο αγαπητός από τον Ζούκερμπεργκ

Αυτός ο CEO είναι πιο αγαπητός από τον Ζούκερμπεργκ

Πώς έχει κερδίσει την «αγάπη» των υπαλλήλων του.

Πιθανόν να μην τον έχετε ακούσει ποτέ, αλλά σύμφωνα με τη Glassdoor, ο Scott Scherr έχει τη συμπάθεια του 99% των εργαζομένων του, ξεπερνώντας τον CEO του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, του οποίο το ποσοστό δεν ξεπέρασε το 97%.

Ο Scherr είναι CEO της εταιρείας λογισμικού Ultimate Software, μια επιχείρηση αξίας έξι δισ. δολαρίων, η οποία κατασκευάζει προϊόντα που βασίζονται στο cloud για τους υπαλλήλους του HR και της μισθοδοσίας.

«Νομίζω ότι εργαζόμενοι με εμπιστεύονται γιατί νοιάζομαι για αυτούς και την οικογένειά τους», δήλωσε ο ίδιος για αυτό το αποτέλεσμα.

Η Ultimate Software προσφέρει στους υπαλλήλους της πολλά οφέλη. Ένα από αυτά είναι και η ιδιωτική ασφάλιση. «Όλα αυτά τα οφέλη είναι μη διαπραγματεύσιμα από το 1990 που ιδρύθηκε η εταιρεία», συμπλήρωσε ο Scherr.

Το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι είναι ευχαριστημένοι από την εταιρεία είναι πολύ σημαντικό, καθώς μετά και οι ίδιοι φροντίζουν τους πελάτες μας.

Σημειώνεται ότι η κατάταξη της Glassdoor προέκυψε έπειτα από έρευνα σε παγκόσμιες εταιρείες με περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους, ενώ κατέταξε τους CEO στη λίστα της με βάση τα σχόλια και τις αξιολογήσεις των εργαζομένων στις ΗΠΑ.