Αυξήθηκε κι άλλο ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές – Στους 92 οι νεκροί

Αυξήθηκε κι άλλο ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές – Στους 92 οι νεκροί

Στα νοσοκομεία παραμένουν 40 εγκαυματίες - τραυματίες, από τους οποίους 9 νοσηλεύονται στη ΜΕΘ, ενώ ένα παιδί νοσηλεύεται στο Παίδων Αγία Σοφία.

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή -σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας- γυναίκα εγκαυματίας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, ανεβάζοντας τον καταμετρημένο αριθμό των νεκρών της πυρκαγιάς στους 92.

Στα νοσοκομεία παραμένουν 40 εγκαυματίες – τραυματίες, από τους οποίους 9 νοσηλεύονται στη ΜΕΘ, ενώ ένα παιδί νοσηλεύεται στο Παίδων Αγία Σοφία, ενώ παραμένει ακόμη ένας αγνοούμενος.

Με συμμετοχή αντεισαγγελέα Εφετών η έρευνα για τις φωτιές

Η έρευνα για τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττικής της 23ης Ιουλίου 2018 περνάει στα χέρια και του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου, ο οποίος έχει τον βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει την πολυεπίπεδη προκαταρκτική εξέταση, από κοινού με τη συνάδελφό του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Βαρβάρα Γνεσούλη.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, αν και από την πρώτη στιγμή είχε την εποπτεία της προκαταρκτικής εξέτασης δίνοντας κατευθύνσεις και λαμβάνοντας λεπτομερή ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης, αναλαμβάνει και τυπικά τη δικογραφία μαζί με την Πρωτοδικών Βάρβαρα Γνεσουλη, που την χειρίζεται έως τώρα.

Όπως σημειώνει το ΑΠΕ, ο κ. Ζαγοραίος έχει βαθμό αντεισαγγελέα Εφετών, γεγονός που πρακτικά σημαίνει η προκαταρκτική έρευνα διενεργείται και από εισαγγελικό λειτουργό ανώτερου βαθμού.