Αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου καταθέτει μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Νίκος Κοτζιάς

Αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου καταθέτει μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Νίκος Κοτζιάς
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς συνομιλούν στην ολομέλεια της Βουλής, Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016. Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής ο αναπτυξιακός νόμος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

«Απασφάλισε» ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ.

 

Αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου μετά την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο θα καταθέσει ο Νίκος Κότζιάς.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στο ραδιόφωνο του News24/7, «με τον κύριο αυτό θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας. Ψήφισε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Καραμανλή που προέβλεπαν λύση σύνθετης ονομασίας, τον Σεπτέμβριο ψήφισε και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Τσίπρα και στην αρχή έλεγε ότι είμαι ο καλύτερος υπουργός Εξωτερικών που πέρασε ποτέ. Μετά άλλαξε στάση, η ιστορία θα δείξει γιατί. Νομίζω ότι οι δημοσκοπήσεις τον ώθησαν προς τα εκεί. Ποτέ μου δεν έχω δει τον κ. Σόρος. Αυτός ο κύριος είναι ο εθνικός συκοφάντης και ο εθνικός ψεύτης. Οι άνθρωποι που φέρνουν την ύβρι και την ασέβεια στη δημόσια ζωή υπονομεύουν τη δημοκρατία».