Αγοράστε το σπίτι του Έλβις Πρίσλεϊ

Αγοράστε το σπίτι του Έλβις Πρίσλεϊ

Προς πώληση βγήκε το διαμέρισμα που πέρασε το ταξίδι του μέλιτος ο βασιλιάς του Rock n' Roll και η γυναίκα του.

Ο βασιλιάς του Rock n’ Roll ήταν πάντα καρδιοκατακτητής. Πολλές γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ, μια όμως κατάφερε να μείνει. Η 14χρονη Πρισίλα Μπολιέ. Τον Μάιο του 1967 το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης (αν και δε κράτησαν) και ταξίδεψαν μέχρι τη Καλιφόρνια για το ταξίδι του μέλιτος ώστε να επισφραγίσουν έτσι την αγάπη τους. Κάτι που έκαναν, αφού 9 μήνες αργότερα γεννήθηκε η κόρη τους.

Το σπίτι αυτό στο Palm Springs είναι τώρα διαθέσιμο προς πώληση. Ο Josh Altman – τηλεοπτικός αστέρας στο Λος Άντζελες -, το δημοσίευσε στο σάιτ του κάνοντας λόγο για ένα ιδιαίτερο κτήριο που εξαπλώνεται σε τέσσερις ορόφους συνδυάζοντας το γυαλί και τη πέτρα. Το διαμέρισμα διαθέτει τέσσερα δωμάτια και πέντε μπάνια, ενώ από τα μεγάλα παράθυρα μπορείς να έχεις θέα στα βουνά της Santa Rosa και στη κοιλάδα Coachella. Και η τιμή αυτού; 9.5 εκατ. δολάρια!

Πλήρως ανακαινισμένο στις επιταγές της δεκαετίας του ’60 το διαμέρισμα πλέον περιλαμβάνει πισίνα, γήπεδο τένις, κήπο, κήπο με λαχανικά και φρούτα και ένα μικρό stage για όσους θέλουν λίγη από τη λάμψη του Έλβις.

Οι ιδιοκτήτες μάλιστα του θέρετρου παρείχαν σε όσους το επιθυμήσουν το ταξίδι του μέλιτος αλά Έλβις. Παρέχοντας τους τη σουίτα που ήταν διακοσμημένη με φωτογραφίες τους και παρόμοια ρούχα με εκείνα που φορούσαν.

Τέλος, σε δημοπρασία θα βγουν ό τι αντικείμενο είχε αφήσει πίσω του ο Πρίσλεϊ, συμπεριλαμβανομένων της Βίβλου του μέχρι και του εσωρούχου του! Γιατί τέτοιο ξεπούλημα;

1/6

Διαβάστε ακόμα:

O Έλληνας σχεδιαστής που αγαπούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες

Η «αυτοκρατορία» της Yoox.com στo online shopping

Οι καλύτερες πισίνες των ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο