Αγορές μέσω Skroutz χωρίς πιστωτική και με 0,6% επιτόκιο

Αγορές μέσω Skroutz χωρίς πιστωτική  και με 0,6% επιτόκιο
Στόχος του Skroutz είναι να προσφέρει στον καταναλωτή σε όλα τα στάδια της αγοράς του άψογη εμπειρία, είτε πρόκειται για μεγάλη γκάμα προϊόντων - αυτήν τη στιγμή στην πλατφόρμα ο καταναλωτής βρίσκει πάνω από 8 εκατομμύρια προϊόντα - είτε υπηρεσίες που κάνουν το αγοραστικό του ταξίδι πιο εύκολο, άμεσο και ασφαλές.

Στον άξονα της ασφάλειας και των παρεχόμενων τρόπων πληρωμής, η Skroutz έχει προχωρήσει σε μια σειρά επενδύσεων, αλλά και στρατηγικών συνεργασιών, με κεντρικό πυλώνα την αξιοπιστία, αλλά και την αμεσότητα στις online αγορές.

Ανατρέχοντας στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, ο καταναλωτής κάθε φορά που επιθυμούσε να αγοράσει κάτι και δεν είχε ολόκληρο το ποσό διαθέσιμο, είχε δύο επιλογές: Η πρώτη ήταν να προχωρήσει στην αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας. Στην περίπτωση ωστόσο που δεν διέθετε, έπρεπε να προχωρήσει σε αγορά με δόσεις μέσω καταναλωτικού δανείου. Αυτή η δεύτερη περίπτωση εντούτοις ήταν και η πιο χρονοβόρα, καθώς απαιτούνταν μια σειρά από διαδικαστικές ενέργειες που δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι θα οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Skroutz παρέχει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα προϊόντα που επιθυμούν, αξίας από 20€ έως 10.000€ ακόμα και αν δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα άμεσα με έως 60 δόσεις.

Με την έλευση της πανδημίας άλλαξαν άρδην οι ανάγκες των καταναλωτών όσον αφορά στο online shopping, αλλά και οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι επιχειρήσεις. Τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και πιο πρόσφατα στην Ελλάδα, όροι όπως το «Buy Now, Pay Later» μπήκαν στο λεξιλόγιο των καταναλωτών − και όχι άδικα. Τα πλεονεκτήματα πολλά με σημαντικότερα την ευελιξία αλλά και τη δυνατότητα να κάνεις μια αγορά ακόμα και μεγάλη, χωρίς να πρέπει να έχεις ή να βγάλεις πιστωτική.

Η Skroutz έχει εισαγάγει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα στις υπηρεσίες πληρωμής που προσφέρει το πρόγραμμα «Δόσεις για όλους». Σκοπός του εν λόγωπρογράμματός είναι να γίνει η διαδικασία αγορών για τους καταναλωτές ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη, χωρίς καν τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Το πρόγραμμα «Δόσεις για όλους» είναι ένα καταναλωτικό δάνειο από 20 ευρώ έως 10.000 ευρώ το οποίο προσφέρεται σε συνεργασία με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και δημιουργήθηκε ώστε να διευκολύνει τους καταναλωτές να αποκτήσουν με τους δικούς τους ρυθμούς αποπληρωμής τα προϊόντα που επιθυμούν.

Πιο συγκεκριμένα, για αγορές αξίας από 20 ευρώ μέχρι 300 ευρώ, ο καταναλωτής μπορεί να επωφεληθεί του μηδενικού επιτοκίου μέχρι και έως 4 δόσεις, ενώ για αγορές από 300 ευρώ έως και 10.000 ευρώ με αποπληρωμή έως και 24 δόσεις το επιτόκιο παραμένει σχεδόν μηδενικό (0,6%). Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα αποπληρωμής και με έως 60 δόσεις με χαμηλό σταθερό επιτόκιο χορηγήσεων το οποίο παραμένει αμετάβλητο για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης. Χαρακτηριστικό της αποδοχής που χαίρει η υπηρεσία από τους καταναλωτές είναι και το γεγονός ότι μόνο μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας του προγράμματος έχουν αγοραστεί ήδη πάνω από 6.000 προϊόντα.

Οι καταναλωτές πλέον έχουν μεγάλες απαιτήσεις από τις πλατφόρμες αγορών και όχι άδικα. Σε μια εποχή που όλα εξελίσσονται ραγδαία η Skroutz προσφέρει κάτι παραπάνω από μια απλή περιήγηση. Μετατρέπει την κλασική βόλτα στα μαγαζιά σε μια online εμπειρία, καθώς ο καταναλωτής μπορεί να έχει στο κινητό του ό,τι κι αν ψάχνει με την Skroutz να προσθέτει και τη δυνατότητα αγοράς ανακατασκευασμένων συσκευών (κινητά και laptops), απαντώντας σε μια ακόμα μεγάλη ανάγκη για τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων.

Οι καταναλωτικές συνήθειες έχουν αλλάξει και η Skroutz μετατρέπει το e-shopping σε μια ολοκληρωμένη online εμπειρία.

Στις προσφερόμενες υπηρεσίες για τις αγορές μέσω Skroutz έρχεται να προστεθεί και η δυνατότητα εγκατάστασης συγκεκριμένων προϊόντων και φωτιστικών, συναρμολόγησης επίπλων, αλλά και απεγκατάστασης παλαιών συσκευών, προσφέροντας μια ολιστική online αγοραστική εμπειρία.

Το e-commerce εξελίσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και αναδιαμορφώνεται ώστε να παρέχει τα μέγιστα στους καταναλωτές, πάντα με γνώμονα την καλύτερη εμπειρία. Πλέον, ο καταναλωτής αναζητά περιεχόμενο και προτάσεις με βάση τα δικά του ενδιαφέροντα και δεν συμβιβάζεται με την πληθώρα των επιλογών και του περιεχομένου εκεί έξω. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που η Skroutz επένδυσε στο next big thing, το εξατομικευμένο περιεχόμενο, το Skroutz Feed. Ιδέες και προτάσεις δηλαδή κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά. Το Skroutz γίνεται ο πιο στενός φίλος του κάθε καταναλωτή, ο φίλος εκείνος που γνωρίζει πώς να τον εμπνεύσει για τις αγορές του πάντα με γνώμονα τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες. Να σημειωθεί ότι το εξατομικευμένο feed που απολαμβάνει ο κάθε χρήστης στο app του Skroutz ανανεώνεται συνεχώς τόσο με διαφορετικά είδη περιεχομένου όσο και περιεχόμενο απευθείας από τους χρήστες προς τους χρήστες, καθιστώντας το Skroutz το μεγαλύτερο community ανταλλαγής πληροφοριών για αγορές στην Ελλάδα.

*Το άρθρο δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του Fortune Greece που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 3/3 στα περίπτερα. Δείτε τον χάρτη με τα σημεία πώλησης ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: