Airbnb και Lego σας στέλνουν σε σπίτι φτιαγμένο από 25 εκατ. τουβλάκια!

Airbnb και Lego σας στέλνουν σε σπίτι φτιαγμένο από 25 εκατ. τουβλάκια!

Θα σερβίρεστε από σερβιτόρους-ρομπότ. Ο διαγωνισμός των δύο εταιρειών. 

Τι θα κατασκευάζατε αν είχατε όλα τα Lego του κόσμου; Η Airbnb και η Lego θέλουν να ακούσουν τις διάφορες απαντήσεις σας.

Και προσκαλούν εσάς, τους …μηχανικούς της Lego, να υποβάλλουν δημιουργικές ιδέες που σχετίζονται με το συγκεκριμένο ερώτημα, με τον νικητή να κερδίζει ένα cool δώρο: μια νύχτα στο νέο Lego House στο Μπίλουντ της Δανίας. Ο νικητής, σύμφωνα με ανακοίνωση της Lego, θα μείνει στο σπίτι από τις 24 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου.

Μαζί με τη διαμονή, θα εξασφαλίσει γεύματα σερβιρισμένα από σερβιτόρους-ρομπότ, μια ξενάγηση στον χώρο που είναι φτιαγμένος από 25 εκατομμύρια τουβλάκια, και βέβαια την ευκαιρία να κατασκευάσει την νικητήρια πρότασή του με όσα Lego χρειαστούν.

Απαιτήθηκαν τέσσερα χρόνια για την κατασκευή του τεράστιου Lego House, που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό τον Σεπτέμβριο.

Εκεί στεγάζονται τρία εστιατόρια, ένα κατάστημα Lego, μια πισίνα γεμάτη …τουβλάκια, μια κρεβατοκάμαρα κάτω από έναν καταρράκτη Lego, και πολλοί άλλοι χώροι!

Μπορείτε να υποβάλλετε την ιδέα σας μέχρι και την 17η Νοεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και την εμπειρία, η οποία σίγουρα θα είναι αξέχαστη, θα βρείτε στην αγγελία της Airbnb ΕΔΩ.