Ακούστε την εκπομπή του Fortune “Business Monitor” στο News 24/7 στους 88,6

Ακούστε την εκπομπή του Fortune “Business Monitor” στο News 24/7 στους 88,6
Στο επιχειρηματικό μαγκαζίνο στο News24/7 Radio στους 88,6 η Ρούλα Μπαχταλιά του Εgg, η Aγγελική Παπαδοπούλου της Stoiximan και η Τίνα Πασσαλάρη της KKS Advisors, σε μια εκπομπή αφιερωμένη στο μεγάλο αφιέρωμα του Fortune με τις πρακτικές των εταιρειών που αλλάζουν τον κόσμο μας.

H εκπομπή Business Monitor επιστρέφει αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00 στον «αέρα» του News 24/7 Radio στους 88,6, με τον Τάσο Ζάχο Editor in Chief του FortuneGreece.

Mια ώρα γεμάτη με τις ιστορίες των πρωταγωνιστών πίσω από τις επιχειρήσεις, σε ένα ραδιοφωνικό «hub» καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Ακούστε την εκπομπή LIVE ΕΔΩ

Στην εκπομπή αυτού του Σαββάτου κεντρικό θέμα είναι οι εταιρείες που αλλάζουν προς το καλύτερο τον κόσμο γύρω μας, με ενέργειες που έχουν κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα.

Φέτος, σε συνεργασία µε την συµβουλευτική εταιρεία KKS Advisors που ειδικεύεται στη διαµόρφωση στρατηγικής, την αποτίµηση επιπτώσεων και την έρευνα σε θέµατα βιώσιµης επιχειρηµατικότητας, και µε επιστηµονικό συνεργάτη τον καθηγητή του Harvard Business School, Γιώργο Σεραφείµ, έναν από τους πιο καταξιωµένους ειδικούς σε παγκόσµιο επίπεδο στον τοµέα της χάραξης ορθής στρατηγικής βιώσιµης ανάπτυξης,το FortuneGreece.com αξιολόγησε και παρουσιάζει τις πρακτικές 20 εταιρειών που «αλλάζουν τον κόσµο».

Στο στούντιο η Τίνα Πασσαλάρη – Partner της KKS Advisors, για να μιλήσει για την έρευνα και τις πρακτικές των εταιρειών που διακρίνονται.

Επίσης η διευθύντρια του egg – enter•grow•go της Eurobank, Ρούλα Μπαχταλιά, περιγράφει στο Business Monitor τη μετεξέλιξη μιας δράσης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε ένα πλήρες πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Στην εκπομπή φιλοξενούμε ακόμη την Αγγελική Παπαδοπούλου, Corporate Affairs Director στον Όμιλο Stoiximanγια να μιλήσουμε για το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας «Μικροί Ήρωες», µε στόχο να παρέχει σε µαθητές δηµοτικών σχολείων όλης της χώρας τη δυνατότητα να συµµετέχουν δωρεάν σε εκπαιδευτικά προγράµµατα, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, να εξερευνήσουν µε όρεξη και να ανακαλύψουν αυτό που αγαπούν.

Συντονιστείτε στο Business Monitor 13:00 – 14:00 αυτό το Σάββατο.