Αλλαγές στο Πρόγραμμα Δημοσίου Διαλόγου από το Υπερταμείο στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ

Αλλαγές στο Πρόγραμμα Δημοσίου Διαλόγου από το Υπερταμείο στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ
Άνδρες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) πραγματοποιούν άσκηση στον πύργο του ΟΤΕ, στην 86η ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022. Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Ο κ. Μητσοτάκης στις 8 το βράδυ στο συνεδριακό κέντρο "Ι.Βελλίδης" θα παρουσιάσει τους άξονες της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και τα μέτρα για την ενίσχυση νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι στην ενεργειακή κρίση. Τιμώμενη χώρα για φέτος είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), ενώ συμμετέχουν κι άλλες 18 χώρες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το ομιλικό περίπτερο του Υπερταμείου (Growth Pavilion – περίπτερο 13) θα παραμείνει ανοικτό στο κοινό κατά τις ημέρες της έκθεσης.

Το Υπερταμείο ανακοινώνει ότι σε συνέχεια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης και υπό τον πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων,  ακυρώνει την προγραμματισθείσα σειρά συζητήσεων δημοσίου διαλόγου με θέμα «Αξία για όλους», που θα πραγματοποιούταν από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ως την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της ομιλικής παρουσίας του στην 87η ΔΕΘ.

Το Περίπτερο 13 (Growth Pavilion) του Ομίλου Δημοσίων Εταιρειών του Υπερταμείου θα είναι ανοικτό για το κοινό κατά τις προγραμματισμένες ημέρες και ώρες λειτουργίας της 87ης ΔΕΘ, με εκπροσώπους από το ανθρώπινο δυναμικό των θυγατρικών εταιρειών του ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: