Αμυράς: Το Ποτάμι το διέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης με τις αποφάσεις του

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε βολές εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη, αλλά και αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν στο Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού προχώρησε ο Γιώργος Αμυράς.

 

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης» είπε ο Γιώργος Αμυράς, προκαλώντας, μάλιστα, τον πρόεδρο του Ποταμιού να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις ηχογραφήσεις και να βγει να πει για ποιο λόγο ψήφισε τις Πρέσπες.

«Να τα βγάλει όλα ο Θεοδωράκης και να πει τι απάντησε. Να βγάλει τα πρακτικά και τις ηχογραφήσεις της κλειστής σύσκεψης που έγινε για το Σκοπιανό» είπε στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πρέπει να πει δημόσια «για ποιο λόγο ψηφίζει την συμφωνία των Πρεσπών» και να απαντήσει «εάν έχει αναλάβει δεσμεύσεις και έναντι ποιου».

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Θεοδωράκης με τις αποφάσεις του» τόνισε και συνέχισε την επίθεση, λέγοντας: «Ήμασταν 11 βουλευτές, αποχώρησαν οι 9 και τελικά ο γιαλός ήταν στραβός. Όταν αποφάσισε σε μία νύχτα το Ποτάμι να γίνει ΠΑΣΟΚ, σας υπενθυμίζω ότι τον Σταύρο Θεοδωράκη τον ψήφισαν για αρχηγό μόλις 22.000 άτομα, ενώ το Ποτάμι στις εκλογές είχε πάρει 220.000 ψήφους».

Μάλιστα ο κ. Αμυράς συνέχισε λέγοντας: «Όταν αποχώρησε ο Καμμένος από την κυβέρνηση, το Ποτάμι δεν βγήκε να πει στον Τσίπρα να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν το έκανε ποτέ, μόνο εγώ το έκανα. Στην τροπολογία για τα αντισταθμιστικά, το Ποτάμι είπε ‘την ψηφίζουμε, είναι καλή’, εγώ και πάλι τότε δεν τη στήριξα. Την Πέμπτη το βράδυ κάναμε το Πολιτικό Συμβούλιο. Έβγαλαν 9 δευτερόλεπτα ηχογραφήσεων, ας τα βγάλουν όλα».

Σχετικά άρθρα