Αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στην Grant Thornton o Νίκος Καραμούζης

Αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στην Grant Thornton o Νίκος Καραμούζης
«Η τριακονταετής πορεία του κ. Καραμούζη στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα...και η καθολική εκτίμηση που χαίρει από τον επιχειρηματικό κόσμο και τις αγορές, αναμένεται να προσδώσουν ιδιαίτερη αξία στην εταιρεία μας», τόνισε ο CEO, Βασίλης Καζάς.

Η Grant Thornton στην Ελλάδα, ανακοινώνει την ανάληψη καθηκόντων της θέσης του Προέδρου της εταιρείας από τον Νίκο Καραμούζη, έναν εκ των πλέον έμπειρων και επιτυχημένων στελεχών του τραπεζικού κλάδου στη χώρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα, Βασίλης Καζάς χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η έλευση του Νίκου Καραμούζη στην Grant Thornton είναι ένα γεγονός που μας τιμά ιδιαίτερα. Εξωστρεφής, με βαθιά γνώση του τραπεζικού κλάδου, της εγχώριας και διεθνούς οικονομίας και των αγορών, παραμένει ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της οικονομίας της χώρας. Νιώθουμε απεριόριστη χαρά για την παρουσία, στην οικογένεια της Grant Thornton, ενός σπουδαίου ανθρώπου και επαγγελματία.

Η τριακονταετής πορεία του κ. Καραμούζη στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, η σημαντική εμπειρία του και η γνώση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, η συμβολή του στην ανάπτυξη και το μετασχηματισμό του τραπεζικού κλάδου και η καθολική εκτίμηση που χαίρει από τον επιχειρηματικό κόσμο και τις αγορές, αναμένεται να προσδώσουν ιδιαίτερη αξία στην εταιρεία μας και τον καλωσορίζουμε θερμά στο νέο του ξεκίνημα».