Αναστάτωση σε Μετρό και ηλεκτρικό μετά από τηλεφώνημα για βόμβες σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι

Αναστάτωση σε Μετρό και ηλεκτρικό μετά από τηλεφώνημα για βόμβες σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι
Κλειστός είναι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας προβλήματος στην ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ, Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018. Εκτός λειτουργίας είναι η γραμμή 2 (Ανθούπουλη- Ελληνικό) του μετρό από τον σταθμό Πανεπιστήμιο έως το Ελληνικό. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν νωρίτερα το Μετρό και ο ηλεκτρικός μετά από τηλεφώνημα αγνώστου για βόμβες στους σταθμούς Σύνταγμα και Μοναστηράκι.

Ο άγνωστος τηλεφώνησε στις 15.50 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό Συντάγματος και 16:40 στον ηλεκτρικό στο Μοναστηράκι.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αμέσως διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών, εκκενώθηκαν οι δύο σταθμοί και βρίσκονται στο σημείο κλιμάκια πυροτεχνουργών του 5ου Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά που ερευνούν τον χώρο.

Μετά από διακοπή δρομολογίων, αποκαταστάθηκε η λειτουργία όλων των γραμμών του Μετρό, αφού ολοκληρώθηκαν οι σχετικές έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ