Αναβλήθηκε ο πλειστηριασμός του Athens Ledra – Ένταση στο Ειρηνοδικείο

Αναβλήθηκε ο πλειστηριασμός του Athens Ledra – Ένταση στο Ειρηνοδικείο
Åñãáæüìåíïé ôïõ Athens Ledra Hotel Ý÷ïõí óõãêåíôñùèåß Ýîù áðü ôï îåíïäï÷åßï, ÔåôÜñôç 1 Éïõíßïõ 2016. Ôï îåíïäï÷åßï Athens Ledra êëåßíåé ëüãù ÷ñåþí, áí êáé åßíáé õðåñðëÞñåò, áöÞíïíôáò ÷ùñßò åñãáóßá ôïõò ðåñßðïõ 150 åñãáæüìÝíïõò ðïõ áðáó÷ïëïýíôáé óå áõôü. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÏÑÅÓÔÇÓ ÐÁÍÁÃÉÙÔÏÕ

Μέλη του ΕΠΑΜ εισέβαλαν στο ειρηνοδικείο στο οποίο θα διεξάγονταν ο πλειστηριασμός και δεν επέτρεψαν να συνεχιστεί η διαδικασία. 

Μέλη του ΕΠΑΜ εισέβαλαν στο ειρηνοδικείο στο οποίο θα διεξάγονταν ο πλειστηριασμός του Athens Ledra  με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Μέλη του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου πιάστηκαν στα χέρια με εργαζόμενους του ξενοδοχείου, οι οποίοι ήθελαν να γίνει ο πλειστηριασμός, καθώς μέσω αυτού διατηρούν τις ελπίδες τους να πάρουν μέρος των δεδουλευμένων που τους οφείλονται ή και να επαναπροσληφθούν αν λειτουργήσει και πάλι το ξενοδοχείο.

Η ένταση και οι προπηλακισμοί συνεχίστηκαν και εκτός της αίθουσας του Ειρηνοδικείου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από τα Μέσα, ο πλειστηριασμός αναμένεται να προγραμματιστεί εκ νέου τον Σεπτέμβριο, με σχεδόν τη μισή τιμή εκκίνησης, από τα 48 εκατ. ευρώ στα 25 εκατομμύρια.