Ανοίγει τις πύλες του το «διαστημόπλοιο» της Apple

Ανοίγει τις πύλες του το «διαστημόπλοιο» της Apple

Το Apple Park έχει νέο όνομα και καλωσορίζει τους 12.000 υπαλλήλους του.

Το Apple Campus 2 έχει ένα νέο όνομα και μία ημερομηνία όπου θα ανοίξει τις πόρτες του! Από εδώ και στο εξής, λοιπόν, το Apple Campus 2 θα μετονομαστεί σε Apple Park και θα είναι διαθέσιμο προς τους εργαζόμενους από τον ερχόμενο Απρίλιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία προσέθεσε ότι ίσως χρειαστούν πάνω από έξι μήνες μέχρι να εγκατασταθούν οι 12,000 υπαλληλοί της.

Επιπλέον, η Apple ανακοίνωσε ότι η κατασκευή του πάρκου θα συνεχιστεί ως τα μέσα καλοκαιριού μέχρι τα πληρώματα να ολοκληρώσουν και τα υπόλοιπα κτίρια.

Διαβάστε επίσης: Το Apple Campus 2 μοιάζει με διαστημόπλοιο έκτασης 260 χιλιάδων τ.μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδέα κατασκευής του Apple Campus ήταν του πρώην συνιδρυτή Στιβ Τζομπς, ο οποίος παρουσίασε τα σχέδια της εταιρείας στην πόλη λίγα χρόνια πριν εγκαταλείψει την τεχνολογική εταιρεία.

Εκτός από το κεντρικό κτίριο, το Apple Park θα διαθέτει ένα τεράστιο γυμναστήριο, εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και πολλές καφετέριες και εστιατόρια. Ακόμη, το αμφιθέατρο του πάρκου θα φιλοξενεί τις εκδηλώσεις για τις μεγάλες ανακοινώσεις προϊόντων τα εσωτερικά events, ενώ θα λάβει το όνομα «Steve Jobs Theatre» προς τιμήν του πρώην συνιδρυτή της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Πέντε απίθανα πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Apple