Αντιεμβολιαστές επιχείρησαν να εισβάλουν σε στούντιο του BBC

Αντιεμβολιαστές επιχείρησαν να εισβάλουν σε στούντιο του BBC
Broadcasting House, the headquarters of BBC Northern Ireland in Belfast city center. On Wednesday, May 19, 2021, in Belfast, Northern Ireland (Photo by Artur Widak/NurPhoto) (Photo by Artur Widak / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Οι διαδηλωτές φέρεται να ανήκουν σε οργάνωση που αντιδρά στην «πίεση» που ασκεί η βρετανική κυβέρνηση στον κόσμο να εμβολιαστεί.

Ένταση σημειώθηκε στο Λονδίνο, όταν αντιεμβολιαστές επιχείρησαν να εισβάλλουν στο κτίριο του BBC.

Σε εικόνες από το Twitter οι αρνητές των εμβολίων φαίνεται να προσπαθούν να μπουν με σπρωξίματα στα στούντιο του BBC στο White City του δυτικού Λονδίνου. Μια ομάδα ένστολων αστυνομικών προσπαθεί να τους εμποδίσει.

Οι διαδηλωτές αρχίζουν να φωνάζουν «ντροπή σας», και σπρώχνουν τους αστυνομικούς επιχειρώντας να εισέλθουν στο κτίριο.

Οι διαδηλωτές φέρεται να ανήκουν στην οργάνωση Official Voice, μια ομάδα η οποία ισχυρίζεται ότι οι πολίτες πρέπει να αποφασίζουν αν θέλουν να εμβολιαστούν και αντιδρά στην «πίεση» που ασκεί η βρετανική κυβέρνηση στον κόσμο να εμβολιαστεί.

Όπως αναφέρει η Sun, οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν κατά της εφαρμογής των διαβατηρίων εμβολιασμού και του εμβολιασμού των παιδιών.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα: «Γνωρίζουμε για μια ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι, αφού ξεκίνησαν από το Shepherds Bush Green, έχουν συγκεντρωθεί τώρα έξω από γραφεία στο Wood Lane του White City. Δεν έχουν υπάρξει συλλήψεις. Οι παρόντες αστυνομικοί θα συνεχίσουν να ελέγχουν την κατάσταση».