Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για Νίκο Παππά, «παρακράτος» και «διαγραφές»

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για Νίκο Παππά, «παρακράτος» και «διαγραφές»
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019. Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μυρίζει «μπαρούτι» το πολιτικό σκηνικό με κατηγορίες μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για πολιτική διαφθορά.

Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου περί διαγραφής του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, ζητώντας από τη ΝΔ να διευρύνει το κατηγορητήριο και να τον συμπεριλάβει. “Θα προτείναμε στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, που φέρνει στη Βουλή παράνομες ηχογραφήσεις και τις ερμηνεύει κατά το δοκούν, όταν μιλά για «παρακράτος» και ζητά διαγραφές, να είναι λίγο πιο προσεκτικός”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει:

“Ειδικά όταν το πανελλήνιο πλέον γνωρίζει πως ο ίδιος καλύπτεται από τον κ. Μητσοτάκη, αν και φέρει όχι μόνο πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες, για την εν κρυπτώ χρηματοδότηση με δημόσιο χρήμα ανύπαρκτων ΜΜΕ, τη λίστα των οποίων αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα”.

“Σε ό,τι δε αφορά την ουσία, αντί η ΝΔ να ζητά τη διαγραφή του κ. Παππά, αφού κόπτεται τόσο πολύ, ας διευρύνει η ίδια το κατηγορητήριο και ας τον συμπεριλάβει”, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.