Απέκλεισε τις πρόωρες εκλογές ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Απέκλεισε τις πρόωρες εκλογές ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλάει στο βήμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα της Συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, των Βρυξελλών, Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015. Άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα της Συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, των Βρυξελλών. Όπως αποφασίστηκε στη Διάσκεψη των προέδρων, μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα θα έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν έθεσε ζήτημα δεδηλωμένης της κυβέρνησης.

Το εθνικό κοινοβούλιο έστειλε το μήνυμα που έπρεπε στην Ευρώπη. Η Νέα Δημοκρατία, συμπαγής, ανταποκρίθηκε σε αυτήν την πορεία και πιστεύω ότι πρωθυπουργός θα πράξει από εδώ και στο εξής σωστά, δήλωσε εξερχόμενος από τη βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Απαντώντας στο ερώτημα για πρόωρες εκλογές, ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι δεν έχει θέσει τέτοιο ζήτημα, αποκλείοντας και την κατάθεση πρότασης μομφής “αυτήν την περίοδο”. “Η Νέα Δημοκρατία θα πράξει το εθνικό μας καθήκον”, κατέληξε, τονίζοντας ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Διαβάστε ακόμη: Μεϊμαράκης: Η ΝΔ εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας