Απεργία: Σε εξέλιξη οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει

Απεργία: Σε εξέλιξη οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια της πορείας του πραγματοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ προς το υπουργείο Υγείας, Αθήνα, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020. Πορεία από την πλατεία Μαβίλη προς το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) κάνει λόγο για υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση του ΕΣΥ, σημειώνοντας ότι «οι δημόσιες δαπάνες Υγείας εξακολουθούν να βρίσκονται στο τριτοκοσμικό ύψος του 5% του ΑΕΠ όταν ο μέσος όρος στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι στο 7,5% στου ΑΕΠ», ενώ οι οργανικές θέσεις του προσωπικού των νοσοκομείων είναι χιλιάδες.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ έχει ήδη διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας καθώς και στην οδό Πανεπιστημίου ενώ σταδιακά κλείνουν οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια και τα Προπύλαια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: