Αποκτήστε τα έπιπλα κουζίνας σας από την Gruppo Cucine τώρα και… εξ αποστάσεως

Η Gruppo Cucine γίνεται η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει τη μοναδική υπηρεσία σχεδιασμού της κουζίνας σας σε πραγματικό χρόνο. Μάλιστα, μέχρι 30/4 η εταιρεία προσφέρει 40% έκπτωση για online παραγγελίες μέσω της εφαρμογής LIVE DESIGN.

Η Gruppo Cucine επεκτείνει τη δράση της εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού και υποστηρίζοντας την ενέργεια #ΜένουμεΣπίτι, προσφέροντας στους πελάτες της τη δυνατότητα σχεδιασμού της κουζίνας τους σε… ζωντανή σύνδεση. Δείτε live τους ειδικούς της Gruppo Cucine να σχεδιάζουν για εσάς ακολουθώντας τις επιθυμίες και τις κατευθύνσεις σας.

 

Η υπηρεσία εξ αποστάσεως σχεδιασμού είναι διαθέσιμη σε όλη την Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν μια κάτοψη της κουζίνας τους ή μιας δικής τους απλής επιμέτρησης και να αναγράψουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Ο σύμβουλος διακόσμησης της εταιρείας έρχεται σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε λεπτομέρειες που αφορούν τις ανάγκες σας. Με την ολοκλήρωση του σχεδίου σας, συνδέεστε live με τον σύμβουλο διακόσμησης για την παρουσίασή του. Πρόκειται για μια πολύ απλή διαδικασία, σαν την παρακολούθηση ενός βίντεο στο YouTube.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γνωρίζετε από πριν την τελική αξία της κουζίνας σας και η αποστολή γίνεται σε όποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεστε. Μάλιστα, μέχρι 30/4 οι πελάτες της Gruppo Cucine επωφελούνται από έκπτωση 40% στις online παραγγελίες μέσω της εφαρμογής LIVE DESIGN.

Η Gruppo Cucine είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει τη μοναδική υπηρεσία σχεδιασμού της κουζίνας σας σε πραγματικό χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε:

Χρόνο: Γιατί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να γίνει η παρουσίαση χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα της Gruppo Cucine.

Χρήμα: Γιατί έτσι αποφεύγετε το κόστος των μεταφορικών σας.

Η εν λόγω υπηρεσία διευκολύνει ιδιαίτερα οικογένειες με μικρά παιδιά, καθώς δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούνται με μετακινήσεις.

Έτσι, όλη η οικογένεια μπορεί να παρακολουθήσει από το σπίτι της και να συμμετέχει στον σχεδιασμό της κουζίνας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για τον σχεδιασμό της κουζίνας σας μέσω email στο info@gruppocucine.gr είτε τηλεφωνικά, καλώντας στα: 215.2152000, 215.2152227, 215.2152228, ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στη ζωντανή μετάδοση σχεδιασμού μέσω βίντεο.

 

Σχετικά άρθρα