Apple Music radio: Οι τρεις νέοι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παρουσίασε η Apple

Apple Music radio: Οι τρεις νέοι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παρουσίασε η Apple
epa07225221 Chinese people walk outside an Apple Store in Beijing, China, 12 December 2018. EPA/WU HONG Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε τους νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς από την Apple.

Συνολικά 3 νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς παρουσιάζει η Apple Music, αν και ο ένας από αυτούς αποτελεί μετονομασία. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, οι νέοι σταθμοί είναι Online και προσβάσιμοι για τους χρήστες της Apple Music, σε συνολικά 165 χώρες, σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, οι χρήστες μπορούν να ακούσουν μουσική με όποιο τρόπο προτιμούν, καθώς το ραδιόφωνο της Apple θα είναι διαθέσιμο από iPhone, iPad, iPod, CarPlay, Apple Watch, Apple TV, Mac, HomePod και από την ιστοσελίδα music.apple.com.

Δείτε τους νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς που παρουσίασε η Apple Music:

  1. Apple Music 1: Το γνωστό και αγαπημένο των χρηστών iPhone, Beats 1, αλλάζει όνομα και γίνεται Apple Music 1, όμως διατηρεί τις ραδιοφωνικές εκπομπές, με τους δημοφιλείς παρουσιαστές και τους διάσημους μουσικούς καλεσμένους.
  2. Apple Music Hits: Η Apple παρουσίασε τον νέο της ραδιοφωνικό σταθμό, Apple Music Hits, και προσφέρει έναν πλούσιο κατάλογο μεγάλων επιτυχιών από τις δεκαετίες των 80s, 90s και 2000s. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο σταθμός θα περιλαμβάνει και πληθώρα εκπομπών με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες, παραγωγούς, και ανθρώπους της βιομηχανίας της μουσικής.
  3. Apple Music Country: Την τριάδα των νέων ραδιοφωνικών σταθμών συμπληρώνει ο Apple Music Country, που είναι αφιερωμένος στην κάντρι μουσική. Πρόκειται για ένα είδος που διατηρεί πολύ μεγάλο μερίδιο στον χώρο της μουσικής στις ΗΠΑ και «βγάζει» μερικούς από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους μουσικούς στη χώρα.