Το Apple Watch στο πρώτο του εξώφυλλο

Το Apple Watch στο πρώτο του εξώφυλλο

Αρκετούς μήνες πριν τη διάθεση του στην αγορά, το ρολόι της Apple κοσμεί το εξώφυλλο περιοδικού μόδας.

Ακριβά σκουλαρίκια, εντυπωσιακά κολιέ, πολλά βραχιόλια και μεγάλα δαχτυλίδια «συνόδευαν» μέχρι τώρα τα μοντέλα που ποζάρουν στα εξώφυλλα των περιοδικών.

Όσο αλλάζουν όμως οι ανάγκες, αλλάζουν και τα πρότυπα.

Το πολυσυζητημένο ρολόι της Apple έκανε την εμφάνιση του στο τεύχος Νοεμβρίου της κινεζικής Vogue.

Για την ακρίβεια το μοντέλο Liu Wen που μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει να ποζάρει για την Victoria Secret και τα H&MΤ, φόρεσε ένα Céline φόρεμα και αποφάσισε να το συνδυάσει με το Apple Watch.

Οι Κινέζοι είναι ένας ενημερωμένος λαός σε ότι αφορά την τεχνολογία, έρχονται πρώτη στην αγορά gadgets οπότε δεν προκάλεσε εντύπωση η επιλογή της Κίνας για να γίνει η «επίσημη παρουσίαση».

«Όταν ο Jonathan Ive και Tim Cook μου μίλησαν για τον τρόπο που ανέπτυξαν το μοντέλο του ρολογιού, εντυπωσιάστηκα από το πόσο παθιασμένοι και εμπνευσμένοι ήταν γι αυτό το πρότζεκτ. Τότε είδα τα ρολόγια και σκέφτηκα ότι ήταν αρκετά όμορφα. Μερικά είναι σπορ και άλλα ακολουθούν μια πιο κλασσική γραμμή και είναι κομψά. Ταυτόχρονα, όλα έχουν τόσες πολλές λειτουργίες που θα ήταν χρήσιμες στην καθημερινή μας ζωή. Σκέφτηκα πως αυτοί οι άνθρωποι συνδύασαν την τεχνολογία, το στυλ και τη λειτουργικότητα δημιουργώντας ένα μοντέρνο και, ως εκ τούτου, ιδανικό αξεσουάρ για τη γυναίκα της σύγχρονης εποχής – όπως οι αναγνώστριες Vogue Κίνας», δήλωσε η διευθύντρια της Vogue στο Business of Fashion.

Το ρολόι μπορεί να μην είναι διαθέσιμο στην αγορά μέχρι το 2015, αλλά μετά από αυτή τη κίνηση η ζήτηση θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Στην αντίθετη πλευρά βρίσκονται όσοι αποδοκιμάζουν αυτή τη επιλογή. Αφού με αυτό τον τρόπο καθιερώνουν το ρολόι ως αξεσουάρ μόδας, στοχεύοντας έτσι σε λάθος κοινό. Η μεγάλη δύναμη είναι οι «γκατζετάκηδες» και όχι οι «fashionistas».