Αρχιτεκτονικά θαύματα σε αποχρώσεις του γκρι (Φωτογραφίες)

pixabay.com

Ο συγκερασμός γκρίζων βαθμίδων χρώματος, μαζί με τη μίνιμαλ και σύγχρονης αισθητικής αρχιτεκτονική, δημιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Προορίζονται για τη δημιουργία αυτών των κατοικιών σε σκούρες αποχρώσεις του γκρι.

Casa de Lata, Βραζιλία, Sauermartins

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

/ casa de lata canela 2012-18 . . . #divisare #arquidailybr archdaily #arquitetura #architecture #archiporn #architectureporn #architecture_lovers #archilovers #architecturalphotography #architects #architecturelovers #arquitectura #picoftheday #thebna #thebestnewarchitects

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sauermartins (@sauermartins) στις

Οι φωτεινοί εσωτερικοί χώροι και μια καταπράσινη αυλή κρύβονται από τους τέσσερις τοίχους που σχηματίζουν το Casa de Lata. Είναι μια κατοικία στην Canela της Βραζιλίας, σχεδιασμένη για άπληστους συλλέκτες αυτοκινήτων.

Το στούντιο της Βραζιλίας Sauermartins χρησιμοποίησε σκούρο γκρι ξύλο στην κύρια πρόσοψη.

Σκοπός ήταν να ταιριάζει με τα μεταλλικά πάνελ που χρησιμοποιούνται στις άλλες όψεις και στην οροφή.

Ramar Residence and Studio, ΗΠΑ, Saez Pedraja

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#architecture #interiors #indooroutdoor #santamonica #saezpedraja #design #juansaezpedraja pic by Ignacio Espigares

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juan Saez Pedraja (@juansaezpedraja) στις

Ο Saez Pedraja άλλαξε τον ανοιχτό εξωτερικό στόκο σε αυτήν την κατοικία της Σάντα Μόνικα σε σκούρο γκρι. Ήθελε να ταιριάζει με το στούντιο που κατασκευάστηκε στην πίσω αυλή.

Η ανακαίνιση περιελάμβανε την κατασκευή μιας ξεχωριστής μονάδας χώρου εργασίας για έναν σχεδιαστή μόδας. Εξυπηρετούσε και την αναβάθμιση των εξωτερικών και εσωτερικών φινιρισμάτων του σπιτιού, που αρχικά χτίστηκε το 1958.

Leaf House, Japan, Apollo Architects & Associates

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

While it is impossible to imagine the interior living space based on the dark gray galvalume-steel outer wall or the closed façade made of half-mirrored glass, moving inside one becomes conscious of the comfortable contrast afforded by the expansive space, suffused with natural light.⁠ Discover the full project via the link in bio.⁠ Project by APOLLO ARCHITECTS & ASSOCIATES⁠ Photo by Masao Nishikawa⁠ -⁠ #architonic #apolloarchitects #apolloarchitects #apolloarchitectsandassociates #masaonishikawa #architecture #architecturalphotography #design #housedesign #houses #exterior #exteriordesign #facade #minimal #architecturaldesign #homedesign #modernarchitecture #japanesearchitecture #contemporaryarchitecture #designlovers #archilovers #architecturelovers #instadesign #instagood #archstagram #archdesign #tokyo #japan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Architonic (@architonicag) στις

Οι Aplo Architects & Associates πήραν στοιχεία από το μοτίβο των φύλλων για να σχεδιάσουν αυτό το βαρύ σπίτι στο Τόκιο, τοποθετημένο γύρω από μια κεντρική αυλή.

Η άγονη πρόσοψη του κτηρίου είναι κυρίως επενδυμένη με μέταλλο εκτός από δύο γυάλινες επιφάνειες. Ξύλινα δοκάρια με σκοπό να μιμούνται τη ραβδωτή εμφάνιση των φύλλων από την εκτεθειμένη οροφή.

House B, Αυστρία, Smartvoll

Η αυστριακή αρχιτεκτονική εταιρεία Smartvoll έκανε αυτήν την επέκταση σπιτιού στο Klosterneuburg της Αυστρίας. Έγινε με ξύλο για μια οικογένεια έξι ατόμων που χρειάζονται περισσότερο χώρο.
Έγινε σύνδεση με το υπάρχον εξοχικό σπίτι, ένα λευκό κτίριο με χάλκινη στέγη και μπαλκόνι από σφυρηλατημένο σίδερο.

Residence M, Ολλανδία, WillemsenU Architecten

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#design by #willemsenu #architects #homedesign #black #exterior #pond #outdoorliving #garden #landscape #outdoorroom #alfresco #abode #landscapedesign #customhomes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luxabode • Angelo Tarola (@customhomes) στις

Το WillemsenU Architecten ανακαίνισε αυτό το σπίτι κοντά στο Αϊντχόβεν που χτίστηκε από τον Ολλανδό σχεδιαστή Piet Boon τη δεκαετία του 1960.

Το τοπικό στούντιο αντικατέστησε τον λευκό στόκο με επένδυση από ξύλο και επέκτεινε τη διάταξη. Για να δώσει στο σπίτι τη μονόχρωμη εμφάνισή του, τα υπάρχοντα πλακάκια οροφής αντικαταστάθηκαν με βότσαλα που ταιριάζουν με το ξύλο.

Σχετικά άρθρα