Αρχίζουν σήμερα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Αρχίζουν σήμερα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 3 Μαΐου.

Το Σάββατο 2 Μαΐου άρχισαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα. Η εκπτωτική περίοδος ολοκληρώνεται το Σάββατο στις 9 του μήνα, ενώ την Κυριακή 3 Μαΐου οι έμποροι έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους από ώρα τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών σημειώνεται ότι «πάγια θέση του είναι πως η λειτουργία της αγοράς της Αθήνας για 6 παραγωγικές Κυριακές το χρόνο, με την παράλληλη διασφάλιση από την πολιτεία, της ασφάλειας των πολιτών και της προσβασιμότητας των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών-καταναλωτών, αναδεικνύει την πρωτεύουσα σ’ ένα ελκυστικό και ασφαλή προορισμό, προσδίδοντας οφέλη όχι μόνο στις εμπορικές επιχειρήσεις αλλά και σε άλλους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας και τελικά στην εθνική μας οικονομία».

Την ίδια ώρα, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) καλεί τα σωματεία – μέλη της και τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία στο εμπόριο, την Κυριακή 3 Μάη 2015 και στην απεργιακή συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα και Ερμού, στις 11 το πρωί.