«Αστακός» η Αθήνα ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν – 3.500 αστυνομικοί, drones και ελεύθεροι σκοπευτές

«Αστακός» η Αθήνα ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν – 3.500 αστυνομικοί, drones και ελεύθεροι σκοπευτές
epa09556463 Turkish President Recep Tayyip Erdogan during a press conference at the G20 Summit in Rome, Italy, 31 October 2021. The Group of Twenty (G20) Heads of State and Government Summit was held in Rome on 30 and 31 October 2021. EPA/RICCARDO ANTIMIANI Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπές ανάλογα με την κίνηση της αυτοκινητοπομπής.

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες ενόψει της επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα την ερχόμενη Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Επι ποδός προβλέπεται να βρίσκονται περίπου 3.500 αστυνομικοί, ενώ από νωρίς το πρωί θα γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπές ανάλογα με την κίνηση της αυτοκινητοπομπής του.

Σε όλα τα νευραλγικά σημεία από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έως το κέντρο της Αθήνας θα βρίσκονται διασκορπισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές των ΕΚΑΜ πέρα από την συνοδεία των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής που θα έχει η αυτοκινητοπομπή του και όλες του οι μετακινήσεις, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εγρήγορση βρίσκονται και σε πληροφοριακό επίπεδο Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ, ενώ οι δρόμοι της Αθήνας θα γεμίσουν αστυνομικούς και τροχονόμους για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Παράλληλα, έχουν ληφθεί ήδη μέτρα για την προστασία στατικών στόχων τουρκικών συμφερόντων, όπως η Πρεσβεία και άλλα σημεία ειδικού ενδιαφέροντος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: