Αθλιότητα Παναγιώταρου στη Βουλή: «Ο Σαμαράς δεν θα γ….σει τη Χρυσή Αυγή»

Αθλιότητα Παναγιώταρου στη Βουλή: «Ο Σαμαράς δεν θα γ….σει τη Χρυσή Αυγή»

Άναψαν και σήμερα τα αίματα στη Βουλή, με τον Ηλία Παναγιώταρο να εξαπολύει ύβρεις κατά του πρωθυπουργού - Δείτε το βίντεο.

Σε κοινοβουλευτικό διάλογο εκτός ορίων εξελίχθηκε σύγκρουση της Χρυσής Αυγής με το προεδρείο της Βουλής, όταν ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Παναγιώταρος, εκφράστηκε απρεπώς από το βήμα, προκαλώντας τη μήνη του προεδρεύοντος του Σώματος, Γιάννη Τραγάκη. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, φώναξε από το βήμα της Βουλής: “Δεν θα γα@@σει ο Σαμαράς τη Χρυσή Αυγή”.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Παναγιώταρος υπερέβη το χρόνο κατά τη σημερινή τοποθέτηση του στην Ολομέλεια και ο Προεδρεύων Γιάννης Τραγάκης του έκανε παρατήρηση να συντομεύει.

“Τα ψωμιά σας είναι λίγα. Τελειώσατε”, συνέχισε ο βουλευτής, όταν ο Γιάννης Τραγάκης απευθύνθηκε στην πτέρυγα της Χ.Α.: “Όταν είμαι εγώ στην έδρα θα είστε συνεπείς. Μπορώ να σας βγάλω όλους έξω. Εδώ δεν είναι πλατεία”.

“Τελειώσατε!”, εξακολούθησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής για να λάβει από τον κ. Τραγάκη την απάντηση: “Παιχνιδάκια με τη Δημοκρατία παίζετε εσείς; Κάνατε το Κοινοβούλιο αρένα” .

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Γ. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: “Ακούστε με”

ΗΛ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: “Πέστε μου”

ΤΡΑΓΑΚΗΣ: “Έχετε περάσει κατά πολύ το χρόνο”

ΤΡΑΓΑΚΗΣ:  “Εκτίθεστε”

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: “Τα ψωμιά σας είναι λίγα και να το καταλάβετε. Δεν θα γα@@σει ο Αντώνης Σαμαράς τη Χρυσή Αυγή. Τελειώσατε”

ΤΡΑΓΑΛΚΗΣ: “Όταν είμαι εγώ στην έδρα θα είστε συνεπείς. Μπορώ να σας βγάλω όλους έξω. Εδώ δεν είναι πλατεία!”

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: “Τελειώσατε!”

ΤΡΑΓΑΚΗΣ: “Παιχνιδάκι με τη Δημοκρατία παίζετε εσείς; Κάνατε το Κοινοβούλιο αρένα”

Υπενθυμίζεται ότι τη σκυτάλη από τον Ηλία Κασιδιάρη φαίνεται να πήρε σήμερα Πέμπτη ο Ηλίας Παναγιώταρος, σχεδόν ένα 24ωρο μετά το παραλήρημα του προφυλακισμένου χρυσαυγίτη βουλευτή σχετικά με παρέμβαση του πρωθυπουργού σε υποθέσεις Δικαιοσύνης.

Πηγή: News247.gr