AVIS: Ανοίγουμε ξανά τον δρόμο για νέες διαδρομές

AVIS: Ανοίγουμε ξανά τον δρόμο για νέες διαδρομές
Στην Avis, με μια σειρά μέτρων και δράσεων, στηρίζουμε τους πελάτες μας και τους εργαζομένους μας, αλλά και την κοινωνία.

SPONSORED CONTENT

Μας εμπιστεύεστε εδώ και 60 χρόνια για κάθε σας ταξίδι και κάθε διαδροµή. Η υγεία και η ασφάλεια των ανθρώπων µας και των πελατών µας ήταν πάντα η No1 προτεραιότητά µας. Η δέσµευση αυτή τώρα είναι πιο σηµαντική από ποτέ. Καθένας από την οικογένεια της Avis εργάζεται ακούραστα για να προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και καθαριότητας σε όλα τα σηµεία εξυπηρέτησης και στα αυτοκίνητά µας.

Στόχος µας είναι να ανταποκριθούµε µε τον καλύτερο τρόπο στις συνεχώς µεταβαλλόµενες ανάγκες της εποχής και, παράλληλα, συνεχίζουµε να είµαστε δίπλα σας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προστασία των πελατών μας:

  • Προµηθεύουµε υγειονοµικόυλικό και αντισηπτικά είδη σε όλα τασηµεία εξυπηρέτησης της εταιρείας.
  • Καθιερώσαµε αυστηρές διαδικασίες για τον εντατικό καθαρισµό και την απολύµανση των αυτοκινήτων και των εγκαταστάσεών µας.
  • Δίνουµε στους πελάτες µας τη δυνατότητα παράδοσης νέων αυτοκινήτων και οχηµάτων αντικατάστασης, αφού πρώτα τα έχουµε απολυµάνει σύµφωνα µε τα υγειονοµικά πρωτόκολλα των αρµόδιων φορέων. Κατά την παράδοση τηρούνται όλα τα απαραίτητα µέτρα προστασίαςαπό τους οδηγούς µας, ενώ η διαδικασία προβλέπει απόσταση από τον πελάτη τουλάχιστον δύο µέτρα.
  • Τοποθετήσαµε προστατευτικάτζάµια συναλλαγής σε όλους τους σταθµούς ενοικίασης και χώρους εξυπηρέτησης για την άµεση προστασία πελατών και εργαζοµένων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ:

  • Προχωρήσαµε σε έγκαιρη ενηµέρωση του προσωπικού µας για όλα τα προληπτικά µέτρα που πρέπει να λαµβάνουν καθηµερινά, αλλά και για τους πιθανούς τρόπους µετάδοσης της νόσου Covid-19.
  • Ακολουθούµε όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και προστασίας που ορίζειο ΕΟΔΥ και εφαρµόζουµε πρόσθετα µέτρα υγιεινής στους χώρους εργασίας, παρέχοντας ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.
  • Παρέχουµε υποστήριξη και καθοδήγηση στα προβλήµατα που αντιµετωπ ζουν οι άνθρωποί µας, µέσω της τηλεφωνικής υπηρεσίας του Προγράµµατος Υποστήριξης Εργαζοµένων που διαθέτουµε, 24/7.
  • Παρέχουµε κάθε δυνατή διευκόλυνση στους εργαζοµένους που είναι γονείς, δίνοντάς τους τη δυνατότητα εργασίας από το σπίτι.

Διασφαλίζουμε τη συνέχεια της Επιχειρησιακής μας Δραστηριότητας:

  • Ενεργοποιήσαµε την ειδικήοµάδα διαχείρισης κρίσεων, που ανέλαβε την άµεση εφαρµογή του business continuity.
  • Εφαρµόσαµε τη µέθοδο τηςτηλεργασίας από το σπίτι, παρέχοντας στους  εργαζοµένους µας τον απαραίτητο εξοπλισµό και επιτυγχάνοντας την απρόσκοπτη λειτουργία µας.

ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥTH ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ: 

Σε συνεργασία µε την κυβέρνηση, το υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισµό Δηµόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), διαθέτουµε 250 οχήµατα, συµβάλλοντας ουσιαστικά στη λειτουργία των Κινητών Οµάδων Υγείας, οι οποίες λειτουργούν σε 24ωρη βάση, διενεργώντας κατ’ οίκον επισκέψεις µε σκοπό να παρέχουν νοσηλεία και να λαµβάνουν δείγµατα από πιθανά κρούσµατα. Βασικός στόχος είναι να συνεχίσουµε να προσφέρουµε υπεύθυνα και µε ασφάλεια σύγχρονες υπηρεσίες και εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης σε όλους , παρά τις αντίξοες συνθήκες που όλοι αντιµετωπίζουµε.

Στην Avis προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των ανθρώπων μας, των πελατών και των συνεργατών μας.

*Το άρθρο δημοσιεύεται στο περιοδικό Fortune που κυκλοφορεί στα περίπτερα και ψηφιακά μέσω της Readpoint.gr.