Αξιοσημείωτα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις του SHRM

Αξιοσημείωτα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις του SHRM

Οι συμμετέχοντες στο σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα έλαβαν την πιστοποίηση σε ποσοστό 87%

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις που οδηγούν τους επαγγελματίες του Ανθρώπινου Δυναμικού σε επαγγελματική πιστοποίηση από τον Αμερικανικό οργανισμό Society of Human Resource Management (SHRM), το κορυφαίο σώμα HR των ΗΠΑ.

Οι συμμετέχοντες στο σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που στη χώρα μας πραγματοποιείται από τη StudySmart με τη συνεργασία της ICAP Training Solutions, έλαβαν την πιστοποίηση σε ποσοστό 87% που είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το μέσο όρο παγκοσμίως που ανέρχεται σε 69%.

Το πρόγραμμα πιστοποιεί τις γνώσεις των στελεχών σε όλους τους τομείς της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στη βάση των πέντε θεματικών ενοτήτων (Δεξιοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού, Ανθρώπινου Κεφαλαίου, Οργανωσιακών θεμάτων, Περιβάλλοντος Εργασίας και Στρατηγικής) και εξασφαλίζει στους επαγγελματίες αυτούς οτι παραμένουν ενημερωμένοι για τις τάσεις και τις εξελίξεις που συμβαίνουν στον κλάδο τους στις ανεπτυγμένες αγορές του κόσμου.

Μέχρι σήμερα, 60.000 επαγγελματίες του Ανθρώπινου Δυναμικού σε όλον τον κόσμο έχουν λάβει τη διάκριση αυτή αναπτύσσοντας για τον εαυτό τους σημαντικές δεξιότητες και για τους εργοδότες τους υψηλά επίπεδα ανταγωνιστικότητας μέσα από σύγχρονες πρακτικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης, SHRM-SCP, πιστοποιημένος εισηγητής του προγράμματος, και ο Γιώργος Μαργαρίτης, Διευθυντής, ICAP Training Solutions, δήλωσαν από κοινού: «Θέλουμε να συγχαρούμε ολόψυχα τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα πιστοποίησης SHRM για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πέτυχαν! Η επαγγελματική αυτή πιστοποίηση αναβαθμίζει τον κλάδο της διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στη χώρα μας και αποτελεί εγγύηση για το υψηλό επίπεδο υπηρεσίας που οι επαγγελματίες του κλάδου προσφέρουν στους εργοδότες ή τους πελάτες τους».