Μπιλ Γκέιτς: Ο Έλον Μασκ θα κάνει το Twitter χειρότερο από ό,τι είναι 

Μπιλ Γκέιτς: Ο Έλον Μασκ θα κάνει το Twitter χειρότερο από ό,τι είναι 
epa07152434 Bill Gates, co-Chairman of the Bill & Melinda Gates Foundation, delivers a speech during a press conference in Tokyo, Japan, 09 November 2018. The Japan Sports Agency and the Bill and Melinda Gates Foundation announced a new partnership to utilize the momentum of the Olympic and Paralympic Games Tokyo 2020 to increase awareness of the Sustainable Development Goals (SDGs) with the launch of the 'Our Global Goals' campaign in 2019. EPA/FRANCK ROBICHON Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
O Έλον Μασκ προτίθεται να εξαγοράσει το Twitter αντί 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων...

«Ο Έλον Μασκ θα κάνει το Twitter χειρότερο από ό,τι είναι». Τάδε έφη Μπιλ Γκέιτς, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλον Μασκ προτίθεται να εξαγοράσει το Twitter αντί 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μιλώντας στη Σύνοδο Κορυφής Διευθύνοντων Συμβούλων της Wall Street Journal την Τετάρτη, ο Γκέιτς είπε ότι δεν είναι σαφές πώς ο Μασκ θα αλλάξει το Twitter εάν το αγοράσει, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για έξαρση των fake news στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης: «Θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα χειρότερα από ό,τι είναι».

Ο Γκέιτς παραδέχτηκε ότι η δουλειά του Μασκ σε άλλες εταιρείες είναι εντυπωσιακό, όμως «Αμφιβάλλω κάπως ότι θα πετύχει αυτή τη φορά. Βέβαια, θα πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να μην υποτιμάμε ποτέ τον Έλον», είπε.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλον Μασκ είχε κατηγορήσει τον Μπιλ Γκέιτς για την καθίζηση που είχαν υποστεί οι μετοχές της Tesla τον περασμένο μήνα, ενώ δεν είχε διστάσει να ανεβάσει στο Twitter ένα χυδαίο αστείο για τον συνιδρυτή της Microsoft.

«Αλήθεια, πώς νιώθει ο Έλον όταν διαβάζει στο Twitter πως τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους ή ότι ο Γκέιτς τρώει ανθρώπους. Συμμερίζεται τον στόχο της καταπολέμησης των fake news» διερωτήθηκε ο Μπιλ Γκέιτς.