Black Friday: Τα… SOS για τους καταναλωτές πριν από τις online αγορές

Black Friday: Τα… SOS για τους καταναλωτές πριν από τις online αγορές
Το you.gr προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, που ανεβαίνουν κάθε μέρα με τιμές που... πέφτουν.

Σε ρυθμούς Black Friday κινούνται οι καταναλωτές και φέτος, ψάχνοντας τις καλύτερες και περισσότερο αξιόπιστες λύσεις για τις online αγορές τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, το you.gr προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, που ανεβαίνουν κάθε μέρα με τιμές που… πέφτουν, παράλληλα με αξιοπιστία για την ασφάλεια των αγορών σας.

Σημειώνεται πως το you.gr είναι από τα μεγαλύτερα αμιγώς ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα με προϊόντα γύρω από την τεχνολογία και τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Είναι επίσης super αξιόπιστο καθώς ανήκει στο όμιλο Quest ο οποίος δραστηριοποιείται στην πληροφορική για πάνω από 40 χρόνια και εξυπηρετεί καταναλωτές και τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας με τζίρο πάνω από 1 δισ. ευρώ.

Ακολουθεί μια λίστα με τα όσα πρέπει να προσέχετε πριν από τις online αγορές σας:

  • Να κάνεις μια λίστα με αυτά που έχεις ανάγκη αφήνοντας αν είναι δυνατόν και λίγο περίσσευμα για καμία τρέλα της τελευταίας στιγμής.
  • Να συγκρίνεις τιμές και προϊόντα για να έχεις αίσθηση του που κυμαίνεται αγορά.
  • Να λάβεις υπόψιν όμως και την ποιότητα και την αξιοπιστία του καταστήματος που αγοράζεις. Πολλές φορές το να αγοράσεις στη χαμηλότερη τιμή από μη αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες είτε γιατί τα προϊόντα δεν είναι από τις επίσημες πηγές -επομένως μπορείς να έχεις προβλήματα με service, εγγυήσεις κλπ- είτε γιατί μπορεί να είναι έως και απομιμητικά.
  • Ρίξε μια ματιά και στο κόστος στα μεταφορικά. Χαμηλές τιμές πολλές φορές συνοδεύονται από πολύ υψηλά μεταφορικά.
  • Σε ενεργοβόρες συσκευές τσέκαρε και την κατανάλωση. Μπορεί να τις πληρώσεις διπλά τα επόμενα χρόνια στο ρεύμα.
  • Να προσέξεις αν το κατάστημα έχει και άλλες υπηρεσίες που σε ενδιαφέρουν ή σε διευκολύνουν όπως πχ πληρωμή σε δόσεις, γρήγορες παραδόσεις, υπηρεσίες εγκατάστασης σε περίπτωση μεγάλων και ακριβών συσκευών.

Στο ειδικά διαμορφωμένο section του You.gr για την Black Friday μπορείτε να βρείτε προϊόντα για όλα τα γούστα, τις διαθέσεις και τα πορτοφόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: