Blueground: Βάζει στόχο τα 1.000 διαμερίσματα στην Αθήνα, συνεχίζει να αναπτύσσεται

Blueground: Βάζει στόχο τα 1.000 διαμερίσματα στην Αθήνα, συνεχίζει να αναπτύσσεται
Η ελληνική εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται με υψηλούς ρυθμούς  τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Με όραμα να κάνει όλους όσους επιλέγουν να ζήσουν στην Αθήνα να αισθάνονται “σαν στο σπίτι τους” από την πρώτη κιόλας ημέρα, η Blueground συνεχίζει να αναπτύσσεται με υψηλούς ρυθμούς, με στόχο να φτάσει τα 1.000 διαμερίσματα στην πρωτεύουσα μέσα στο επόμενο διάστημα.  Παγκοσμίως, η εταιρεία έχει πάνω από 2.000 διαμερίσματα, ενώ  κάθε μήνα προσθέτει περίπου 200 διαμερίσματα στο διεθνές χαρτοφυλάκιό της.

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η Blueground αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που είδαν το εισόδημά τους να μειώνεται σημαντικά λόγω της κρίσης. Το σταθερό μηνιαίο εισόδημα, τα συμβόλαια μακράς διάρκειας, οι ευέλικτοι όροι και η δυνατότητα συμμετοχής σε καινοτόμα προϊόντα είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι εκατοντάδες ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν εμπιστευθεί την εταιρεία μέχρι σήμερα.

Με οδηγό τις υψηλές απαιτήσεις και στάνταρντ των ενοίκων της, η Blueground μισθώνει προσεκτικά επιλεγμένα ακίνητα σε συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας, τα Βόρεια και Νότια Προάστια. Στη συνέχεια, τα επιπλώνει και εξοπλίζει πλήρως, μετατρέποντάς σε υψηλής ποιότητας διαμερίσματα προς ενοικίαση για ένα μήνα, ένα χρόνο ή και περισσότερο. Μέσα στα έξι χρόνια λειτουργίας της, έχει υποδεχθεί χιλιάδες ενοίκους, έχει συνεργαστεί με πάνω από 300 εταιρείες καλύπτοντας τις ανάγκες διαμονής των στελεχών τους, έχει επεκταθεί σε 8 πόλεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αμερική, και έχει αντλήσει συνολικά κεφάλαια ύψους $28 εκατομμύριων από το ευρωπαϊκό fund VentureFriends, το αμερικανικό fund Endeavor Catalyst, το  Jabbar Internet Group με έδρα τη Μέση Ανατολή καθώς και από ιδιώτες επενδυτές.

Η Blueground στην Athens Real Estate Expo

Ως ένας από τους μεγαλύτερους ενοικιαστές ακινήτων στην Αθήνα, η Blueground στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ενδυνάμωση του real estate στην Ελλάδα, ενός χώρου που επλήγει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Για το λόγο αυτό, δε θα μπορούσε να λείπει από την πρώτη έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα, την Athens Real Estate Expo (AREXPO), που θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία, να γνωρίσουν την ομάδα αλλά και να πάρουν μια γεύση από ένα διαμέρισμα της Blueground.

Aλέξανδρος Χατζηελευθερίου: Πιστεύω ότι η Blueground μπορεί να γίνει το πρώτο ελληνικό unicorn